Redactia.ro
Home » Monden » Connect-R nu ține post, dar se declară credincios: „Ți-l imaginezi pe Hristos când a postit 40 de zile cu un frigider lângă el?”

Connect-R nu ține post, dar se declară credincios: „Ți-l imaginezi pe Hristos când a postit 40 de zile cu un frigider lângă el?”

Connect-R nu ține post, dar se declară credincios: „Ți-l imaginezi pe Hristos când a postit 40 de zile cu un frigider lângă el?"

Connect-R nu ține post, dar se declară credincios. Iată toate detaliile!

Connect-R nu ține post, dar se declară credincios

Connect-R se declară a fi un om credincios, dar nu și religios. Vedeta a afirmat în trecut faptul că „religia este o boală aproape neurologică” și că el se ghidează în viață după vorbele Mântuitorului Iisus Hristos și nu după oamenii bisericii și regulile lor, motiv pentru care nu ține post:

„O să stau cu Maia, o să stau cu familia mea, bineînțeles, despre asta este vorba de Crăciun, despre stat cu familia. Sunt un om spiritual, nu credincios. Nu respect nicio tradiție. În afară de faptul că stau la masa cu ai mei. Rugăciunea nu este o tradiție, este o condiție. Este esențială. Să vorbești despre Hristos nu este o tradiție, este esențial, cam atât.Nu țin post. Isaia, 58, spune că postul Domnului este altul, este dezlegarea și dezrobirea lanțurilor inimii tale. Fii bun.

Încă o mențiune. Ți-l imaginezi pe Hristos când a postit 40 de zile cu un frigider lângă el, mai mâncând un avocado, un strugurel? Și atunci ce post ținem noi, care post?

Nici Estera când a ținut post în Vechiul Testament ca să scape poporul evreu nu a mâncat și nici nu a băut apă timp de 3 zile. Apostolii care posteau timp de 3 zile ca să facă câte o vindecare, nu mâncau deloc. Deci care post? Noi știm că Scriptura este cartea de căpătâi a credinței noastre. Hristos nu a mâncat și nici nu a băut apă.”, a mărturisit Connect-R pentru ego.ro.

Connect-R: „Religia este o boală aproape neurologică”

În urmă cu ceva timp, Connect-R le-a atras atenția internauților de pe rețelele sociale cu aspectul său care nu era tocmai în concordanță cu părerea lor. Vedeta a decis să poarte o cruciuliță la ureche și nu la gât ca restul lumii, motiv pentru care mulți i-au condamnat alegerea. Acesta le-a explicat atunci că „religia este o boală aproape neurologică”

„Religia este o boală. Este o boală incurabilă. Aș spune că este o boală aproape neurologică. Spun asta pentru că primesc constant mesaje : Ștefane, vei da socoteală pentru acea cruciuliță de la ureche. Ce îi vei spune lui Hristos când vei ajunge în fața Lui despre acea cruciuliță pe care nu ai purtat-o la loc de cinste, și anume la sufletul tău, în dreptul inimii, la gât, ci la ureche.

În gândul meu zic: Doamne, dacă doar pentru asta o să dau socoteală, m-am scos, primesc Raiul. Religia asta este o boală incurabilă, o boală care nu adoptă niciodată împărtășirea, ci mai degrabă polemica, este ceva groaznic.

Să nu cădeți pradă acestui năvod neurologic urât, separator, care nu are nicio treabă cu dragostea”, a zis Connect-R, în mediul online la vremea respectivă.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: