Redactia.ro
Home » Știri » Constantin a fost dat dispărut! Cine l-a văzut este rugat să sune la 112

Constantin a fost dat dispărut! Cine l-a văzut este rugat să sune la 112

Constantin Popovici a fost dat dispărut.

Un bărbat în vârstă de 75 de ani, Constantin Popovici, din Iași, a devenit subiectul unei căutări intense după ce a dispărut de la domiciliu în data de 21 decembrie 2023. Autoritățile își îndreaptă atenția către populație și fac un apel la cooperare pentru a găsi bărbatul dispărut.

Conform informațiilor furnizate de poliție, Constantin Popovici a părăsit voluntar domiciliul său din Iași în cursul zilei de 21 decembrie și nu s-a mai întors de atunci. Familia bărbatului este îngrijorată și solicită sprijinul comunității în găsirea lui.

Cum arată Constantin Popovici

Bărbatul dispărut, în vârstă de 75 de ani, este descris ca având o înălțime de 1,65 metri, o greutate de aproximativ 80 de kilograme, păr tuns scurt și ochi căprui. Atunci când a fost ultima oară văzut, purta un trening de culoare neagră, pantofi sport de culoare neagră cu portocaliu, o geacă de culoare închisă și o bască neagră.

Cine l-a văzut pe bărbat este rugat să sune la numărul de urgență 112

Poliția face un apel la oricine a văzut sau are informații despre locația lui Constantin Popovici să contacteze numărul unic de urgență 112 sau să se prezinte la cea mai apropiată unitate de poliție. Informațiile primite vor fi esențiale pentru investigarea și rezolvarea acestei situații delicate.

Disparițiile neașteptate reprezintă o provocare pentru familiile afectate și pentru autorități, iar colaborarea comunității este crucială pentru asigurarea unui răspuns rapid și eficient în astfel de situații.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: