Redactia.ro
Home » Sport » Constantin Budescu, vedetă în Marca! Totul a pornit de la un pariu

Constantin Budescu, vedetă în Marca! Totul a pornit de la un pariu

Constantin Budescu, vedetă în Marca

Constantin Budescu, vedetă în Marca. Spaniolii au văzut filmarea cu golul absolut incredibil dat de mijlocaș din zona mixtă la antrenament.

Constantin Budescu a dat un gol fenomenal la antrenament. Totul a pornit de la un pariu în urma căruia mijlocașul a câștigat 30 de lei și un buletin. Budescu a pus un pariu cu o persoană din staff, că poate da gol din vestiarul Astrei. Fotbalistul a luat două mingi și a zis că dacă reușește măcar o dată din două încercări, va câștiga, dacă nu va scoate din buzunar 1000 de lei. Spre uimirea tuturor Budescu a câștigat pariul cu un gol fenomenal lăsându-i pe toți mască.

„Halucinantul gol olimpic al românului Budescu… de la zona mixtă!”, a titrat cotidianul Marca.

Constantin Budescu a revenit la Astra în acestă vară, chiar dacă a avut și alte oferte. Cotat la 4 milioane de euro, mijlocașul a mai jucat la Astra între 2011 şi 2016, dar şi în 2017. În tricoul Astrei, ”Budi” a cucerit Cupa României şi Supercupa României.

Astra este pe primul loc în Liga 1

Echipa lui Budescu, Astra este lider în acest moment în Liga 1. Constantin Budescu și Denis Alibe sunt doi dintre cei mai importanți jucători din lot și fac o pereche perfectă la fiecare meci. Ajutat de Budescu, Alibec a înscris 8 goluri.
”Obiectivul meu este să-l fac golgheter pe Alibec”, a spus Budescu la finalul meciului cu Craiova, scor 1-0. Etapa următoare, Astra se va deplasa la Cluj, pentru meciul cu CFR. Partida se va disputa luni.

Citește și: Cristiano Ronaldo are de ce să fie îngrijorat! I-a scăzut cota!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: