Redactia.ro
Home » Monden » Constantin Enceanu, gest înduioșător în memoria lui Petrică Mîțu Stoian. Fanii artistului au rămas impresaionați

Constantin Enceanu, gest înduioșător în memoria lui Petrică Mîțu Stoian. Fanii artistului au rămas impresaionați

GALERIE FOTO (6) Constantin Enceanu, gest înduioșător în memoria lui Petrică Mîțu Stoian.

Constantin Enceanu, gest înduioșător în memoria lui Petrică Mîțu Stoian. Interpretul de muzică populară este îndurerat de moartea lui Petrică Mîțu Stoian, iar la mai bine de trei luni de la moartea artistului, Constantin Enceanu a făcut un gest emoționant.

Constantin Enceanu, gest înduioșător în memoria lui Petrică Mîțu Stoian. Fanii artistului au rămas impresaionați

Constantin Enceanu și Petrică Mîțu Stoian au fost colegi de scenă, dar și prieteni foarte buni. Cei doi aveau o relație de prietenie frumoasă, iar după moartea artistului, Enceanu a rămas cu o durere mare în suflet. La mai bine de 3 luni de la moartea lui Petrică Mîțu Stoian, Constantin Enceanu a pregătit o surpriză în memoria colegului său de breaslă.

Cântărețul din Vișan, județul Olt, și-a luat fanii prin surprindere după ce a postat pe contul lui de Facebook, o parte din proiectul muzical, pe care urmează să-l lanseze în curând. Constantin Enceanu a pregătit o piesă în memoria bunului său prieten, Mîțu Stoian, care are versuri triste. ”Luai drumul spre Isverna, mă oprii, întrebai Cerna

Ce știe de nana Petre, nu se aude, nu se vede

Luai drumul spre Isverna, mă oprii, întrebai Cerna
Ce știe de nana Petre, nu se aude, nu se vede

Îmi spuse cucul de sus, că mai bine că s-a dus

A rămas pădurea mută, Petre al nostru nu mai cântă (bis)”, sunt doar câteva versuri din piesa ce urmează să fie lansată. Fanii lui Constantin Enceanu au rămas surprinși de gestul său, iar mulți l-au lăudat și apreciat.

Enceanu le-a cerută internauților părerea despre noul său proiect muzical, în memoria lui Petrică Mîțu Stoian. ”Dragii mei, în curând voi lansa un nou proiect. Este vorba despre un proiect muzical în memoria bunului meu prieten Petrică Mîțu Stoian. Aștept părerile voastre sincere legate de această inițiativă”, a anunțat cântărețul.

Constantin Enceanu, devastat de moartea lui Petrică Mîțu Stoian

Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață pe 16 noiembrie 2021. Artistul făcea terapie post-covid la o clinică privată, în urma căreia a început să se simtă rău. Ajuns în stare gravă la spitalul de Urgență Reșița, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe interpretul de muzică populară. Constantin Enceanu nu-și poate reveni după moartea bunului său prieten. Cântărețul a avut primul său concert fără Mîțu Stoian, dar a reușit să ducă la capăt evenimentul. Enceanu nu poate concepe faptul că nu îl va mai vedea niciodată pe amicul său.

Credeți-mă că nu îmi vine nici la ora actuală să cred că nu o să mă mai întâlnesc niciodată cu Petre! Nu cred! Încă o dată, am impresia că sunt în visul ăla urât și aștept să mă trezesc! Oameni buni, noi aproape zilnic vorbeam!. Nu se poate! Petre trebuie să vină, să aștept să vorbesc cu el, să vedem ce mai facem!Săptămâna viitoare aveam un eveniment împreună, peste vreo lună de zile aproape, în preajma sărbătorilor, nu știu. M-au sunat oamenii ăia, nu știu ce o să facem!”, a declarat Enceanu în urmă cu câteva săptămâni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: