Redactia.ro
Home » Sport » Contra și-a ales jucătorii pentru ultimele meciuri! Lista nu este definitivă

Contra și-a ales jucătorii pentru ultimele meciuri! Lista nu este definitivă

Contra și-a ales jucătorii

Cosmin Contra și-a ales jucătorii pentru ultimele meciuri! Selecționerul a trimis convocările pentru partidele cu Suedia și Spania, dar lista nu este definitivă.

Cosmin Contra a ales 23 de jucători care evoluează în campionatele străine. În curând va fi anunțat tot lotul și cu numele fotbaliștilor din Liga 1. Presiunea pe umerii lui Contra este uriașă. Meciurile cu Suedia și Spania din preliminariile EURO 2020 sunt decisive. În ultima perioadă s-a vorbit din ce în ce mai mult despre demiterea selecționerului, în cazul în care calificarea este compromisă. Ambele meciuri se joacă în luna noiembrie. În acest moment Spania e pe primul loc în grupa F, cu 20 de puncte. Acesta este urmată de Suedia cu 15 puncte. România este pe trei cu 14 puncte.

Lista jucătorilor pentru meciurile cu Suedia și Spania

Portari: Ciprian Tătărușanu (Lyon, 65/0), Florin Niță (Sparta Praga, 2/0), Ionuț Radu (Genoa, 0/0), Silviu Lung (Kayserispor, 3/0)
Fundași: Romario Benzar (Lecce, 18/0), Vasile Mogoș (Cremonese, 0/0), Adrian Rus (MOL Fehérvár 3/0), Ionuț Nedelcearu (FC Ufa 7/0), Dragoș Grigore (Ludogorets, 37/0), Alin Toșca (Gazişehir Gaziantep, 17/0)
Mijlocași: Sergiu Hanca (KS Cracovia, 4/0), Alexandru Chipciu (Anderlecht, 45/6), Răzvan Marin (Ajax Amsterdam, 20/1), Tudor Băluță (Brighton, 5/0), Paul Anton (Krylya Sovetov, 11/0), Dorin Rotariu (Astana, 10/1), Nicolae Stanciu (Slavia Praga, 35/10), Ianis Hagi (Genk, 8/0), Alexandru Mitriță (New York City FC, 9/2), Alexandru Maxim (Mainz, 37/3)
Atacanți: Claudiu Keșeru (Ludogorets, 36/13), George Pușcaș (Reading, 12/6), Florin Andone (Galatasaray, 25/2)

România – Suedia, 15 noiembrie, ora 21:45, Arena Națională (București)
Spania – România, 18 noiembrie, ora 21:45, Wanda Metropolitano (Madrid)

Biletele pentru meciuri s-au pus în vânzare

Biletele pentru meciul România-Suedia de pe 15 noiembrie, de pe Arena Națională s-au pus deja în vânzare. Cel mai ieftin tichet costă 35 de lei, în timp ce un bilet VIP este 600 de lei. Copiii vor intra gratis.

Citește și: Rennes – CFR Cluj 0-1! Petrescu visează la primăvara europeană

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: