Redactia.ro
Home » Sport » Rennes – CFR Cluj 0-1! Petrescu visează la primăvara europeană

Rennes – CFR Cluj 0-1! Petrescu visează la primăvara europeană

Rennes – CFR Cluj 0-1

Rennes – CFR Cluj 0-1! Campioana României s-a impus în Franța, într-un meci cu trei eliminări. Golul românilor a fost înscris de Ciprian Deac.

După înfrângerea cu Celtic și victoria cu Lazio, campioana României a învins-o pe Rennes, în grupa E din Europa League. În minutul 5, francezii au rămas în zece. Portarul Mendy a fost eliminat după ce l-a faultat pe Lacina Traore. În locul lui a intrat goalkeeperul de doar 16 ani, Bonet. În minutul 9, Ciprian Deac a deschis scorul din lovitura liberă rezultată. Șansa a fost de partea clujenilor. În minutul 27, Boli a faultat în careu, iar arbitrul a arătat punctul cu var. Mbaye Niang a tras însă pe lângă poartă. La începutul reprizei secunde, francezii au mai pierdut un jucător. Camaving l-a faultat din spate pe Traore, la marginea careului de 16 metri și centralul i-a arătat direct cartonașul roșu. Până al final CFR Cluj nu a fost deloc periculoasă la poarta adversă. Nu a mai arătat nimic pe teren, chiar dacă a avut avantajul oamenilor în plus. În minutul 81, și echipa lui Dan Petrescu a rămas în 10 oameni. Susic a văzut și el cartonașul roșu.

CFR Cluj pe locul doi în grupă

În celălalt meci al grupei Celtic a câștigat acasă meciul cu Lazio, scor 2-1. În acest moment primul loc din grupa E este ocupat de scoțieni care au adunat 7 puncte. Pe poziția a doua s-a instalat CFR Cluj cu 6 puncte, în timp ce Lazio e pe 3 cu 3 puncte. Rennes e ultima clasată în grupă cu doar 1 punct.

Citește și: Imagini uluitoare la Glasgow! Ce au făcut fanii lui Lazio pe stradă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: