Redactia.ro
Home » Monden » Controverse înainte de finala Chefi la Cuțite. Elena Matei, replică acidă pentru colegii care o critică

Controverse înainte de finala Chefi la Cuțite. Elena Matei, replică acidă pentru colegii care o critică

Elena Matei, replică acida pentru colegii care spun ca nu-si merita locul in finala

Elena Matei le răspunde colegilor de la Chefi la Cuțite care au spus că nu-și merită locul în finala emisiunii. Elena i-a catalogat pe aceștia ”roboți”.

Controverse înainte de finala Chefi la Cuțite. Elena Matei, replică acidă pentru colegii care o critică

Cei trei finaliști ai sezonului 9, Chefi la Cuțite, sunt Elena Matei, Narcisa Birjaru și Cătălin Amarade. Elena Matei, însă, s-a ales cu critici din partea celorlalți colegi care nu au reușit să ajungă până aici. Mai exact, Keed sau Ștefan Borleanu au afirmat că Elena Matei nu merită locul din finală, și că i s-ar fi cuvenit lui Florin Revesz sau Ștefan Borleanu.

Elena Matei a explicat că ea a învățat să gătească de pe internet și că așa a dobândit talentul din prezent, fără să aibă nevoie de cursuri de specializare, asemeni celor care au criticat-o. ”Degeaba vă dați voi mari că ați făcut nu știu ce cursuri și ați gătit nu știu câte cărți dacă gătiți ca niște roboți”, s-a apărat Elena Matei

”Nu mint. Uite așa, de pe Pinterest, Instagram și Youtube am adunat informații, am învățat rețete și tehnici. Să nu le gătești fizic niciodată și să știi teorie și aplici de pe ici, pe colo și să iei punctaje maxime, asta înseamnă talent. Degeaba vă dați voi mari că ați făcut nu știu ce cursuri și ați gătit nu știu câte cărți dacă gătiți ca niște roboți”, a scris Elena Matei pe Instagram, scrie Spynews.

Drama Elenei Matei.  A rămas orfană de tată în adolescență

Pe când avea 15 ani, Elena Matei și-a pierdut tatăl. Bărbatul a decedat în urma unui accident de mașină, iar mama Elenei a trebuit să plece peste hotare, în Austria să muncească pentru întreținerea familiei.

”Eu am fost mai mereu singură. De când mă știu am stat mai mult singură și eu mi-am dat singură putere. Nu am vrut să fiu un om oarecare, am vrut să ies din tipar. Eu am rămas singură la 15 ani pentru că tatăl meu a murit într-un accident de motocicletă și mama mea lucra în Austria, nu ne descurcam cu banii și așa mama s-a întors înapoi în Austria și am rămas singură. A fost un șoc pentru că seara stăteam cu tata și vorbeam despre ce avem de făcut în următoarele zile și a doua zi dimineață eu trebuia să merg la pregătire la informatică și a sunat cineva de la muncă, că i s-a făcut rău. Mi-am dat seama că s-a întâmplat ceva și când am ajuns la spital… a avut cartilajele de la gât rupte. Dacă era să trăiască mai mult se chinuia. (…) E o durere prea mare în sufletul meu pe care eu nu mi-am vindecat-o nici acum și nici nu cred că o să pot vreodată. Stiu că el e mândru de mine orice ar fi și nu o să-l dezamăgesc. Vreau să câștig, îmi doresc super mult, nu știu dacă cineva are dorința asta pe care o am eu de a câștiga”, a spus concurenta, cu ochii în lacrimi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: