Redactia.ro
Home » Monden » Contul de Instagram al Alexandrei Stan a fost spart. Artista este îngrijorată

Contul de Instagram al Alexandrei Stan a fost spart. Artista este îngrijorată

Alexandra Stan a fost ținta hackerilor. Artista a descoperit că pagina de Instagram i-a fost spartă. Drept urmare, și-a creat un cont nou și speră ca cel vechi să-i fie recuperat.

Contul de Instagram al Alexandrei Stan a fost spart. Artista este îngrijorată

Alexandra Stan are contul de Instagram spart. Cântăreața, în timp ce era în drum spre Constanța, a vrut să-și acceseze pagina, dar nu a mai reușit, deoarece a descoperit că i-au fost schimbate parola și restul datelor de acces, informează Cancan.

Alexandra Stan și-a deschis rapid un alt cont de Instagram și și-a anunțat fanii despre ceea ce a pățit. ”Sper să-mi recuperez contul”, a precizat Alexandra Stan. 

Alexandra Stan: ”Persoana care a făcut asta să realizeze că este un act ilegal”

Alexandra Stan nu știe cine ar putea fi în spatele acestei infracțiuni. De altfel, crede că ceea ce i s-a întâmplat este și din cauză că a permis accesul la datele ei din actul de identitate, când a fost nevoie.

“Mereu mi-am trimis datele pentru verificări de tot felul când plecam în concerte. Plus că echipa mea s-a tot schimbat de-a lungul timpului. Evident că sunt date confidențiale, dar se pare că nu toată lumea respectă întru totul ideea de ”gdpr”. Sper doar să îmi recuperez cât mai repede contul, iar persoana care a făcut asta să realizeze că este un act ilegal”, spune Alexandra.

Noul cont al vedetei este https://www.instagram.com/alexandrastan444/.

Alexandra Stan, mesaje de amenințare pe rețelele de socializare

De atfel, zilele trecute, apropiați ai artistei spuneau că aceasta primește mesaje de amenințare pe rețelele de socializare, de la conturi false.

„Primește mesaje de la conturi false… Zeci de mesaje cu amenințări. O avalanșă de injurii. Pare că cineva i-a pus gând rău”, a declarat un prieten apropiat al artistei.

Toate acestea i s-au întâmplat Alexandrei Stan după ce participat la emisiunea lui Denise Rifai, ”40 de întrebări”. Acolo a făcut dezvăluiri inclusiv despre modul cum a fost bătută de fostul ei impresar, Marcel Prodan.

„M-a bătut cu pumnii. Am trecut prin asta și m-a marcat. A fost crunt, m-am trezit la realitate, am realizat cine erau oamenii cu care am lucrat. Tata începuse să îmi spună câți bani se luau pe concert, auzea lucruri și mi-a spus adevărul. Dar eu credeam că el minte. De fapt, el nu mințea, s-a dovedit ulterior…În ziua în care s-a întâmplat, m-a chemat la repetiții și m-a făcut în toate felurile. Dar am înțeles că și agresorii au probleme mentale. Am trecut peste, dar cu greu. (…) În niciun caz. Am tras de volan pentru că mă bătea, îmi dădea mulți pumni. Nu a primit pedeapsa pe care o merită. Nu este adevărat că eram împreună și că era violență domestică. La ora aia, nu era sancționată în România. Nu aveam ordin de protecție, care să ne apere pe noi, victimele. A fost judecat ca un om care și-a bătut iubita, dar nu este adevărat”, a spus Alexandra Stan în cadrul emisiunii

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: