Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Conversația a două bătrâne pe messenger a stârnit hohote de râs. Despre ce este vorba

Conversația a două bătrâne pe messenger a stârnit hohote de râs. Despre ce este vorba

Bancurile sunt cele care ne fac ziua mai bună atunci când vaem o dispoziție mai proastă. În general glumele ne binedispun și ne aduc un mic zâmbet pe față. Dea această dată conversația dinter două bătrâne care a avut loc pe messenger a distrat pe toată lumea. Iată ce au putut discuta cele două femei.

Bancul zilei

– Simo. Mi-am găsit un prieten…

– Bravo Nino. Cum este, cum va distrați?

– Eii, binisor. Suntem oameni elevati. În fiecare seara vine la mine …eu gatesc.. servim.. glumim. El aduce flori, vin și dulciuri. Mâncam, bem, apoi ne îmbrațișăm și cântam cântece tiroleze…

– Cum așa. Nu faceți dragoste? 

– Offf mi-ași dori, dar este neputincios… și la vârsta noastră. Spune-mi acum tu cum ești?

– Păi măi Nino, eu… sunt mai mult sau mai puțin ocupată. În fiecare seară vine la cină, moș Costache de la etajul doi. Mâncam ce am gatit, bem un rachiu… și apoi facem o partidă de dragoste nebună… 

– Vorbești serios???

– Păi mai Nino, ce putem face, suntem oameni simpli din Moldova… si nu știm cântece tiroleze…

Conversația dintre doi iubiți care a ajuns virală

Circulă pe rețelele sociale o fotografie cu o conversație între doi amorezi. Bărbatul îi reproșează iubitei sale că nu este destul de empatică în mediul online față de el. El îi spune faptul că mereu îi trimite inimioare și declarații de iubire, iar ea este total indiferentă față de gesturile sale. Tot el a continuat să spună că dacă ea i-ar trimite o inimioară cu siguranță îi va sări inima din piept de bucurie.

Răspunsul femeii a făcut deliciul publicului din mediul online. Mulți au crezut că nu văd bine mesajul. Iubita sa i-a trimis 15 stickere cu inimioare spunându-i că acum că i-a trimis atât de multe speră să facă infarct să o lase în pace. Gluma dintre cei doi a fost gustată de toți prietenii din online adunând mii de aprecieri și reacții.

El: Eu mereu îți trimit pupici și inimioare, dar tu niciodată. Dacă mi-ai trimite o ❤ cred că îmi sare inima din piept de bucurie!

Ea: ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤. Ți-am trimis vreo 15 poate faci infarct și mă lași să trăiesc liniștită.”, a fost dialogul dintre cei doi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: