Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Conversația dintre doi iubiți a ajuns publică și internauții au râs în hohote. Ce a putut să îi ceară bărbatul

Conversația dintre doi iubiți a ajuns publică și internauții au râs în hohote. Ce a putut să îi ceară bărbatul

GALERIE FOTO (2)

O conversație hazlie a avut loc între doi amorezi și a ajuns să circule în online spre deliciul internauților. Fotografia a devenit virală după ce a stârnit hohote de râs.

Conversația dintre doi iubiți care a ajuns virală

Circulă pe rețelele sociale o fotografie cu o conversație între doi amorezi. Bărbatul îi reproșează iubitei sale că nu este destul de empatică în mediul online față de el. El îi spune faptul că mereu îi trimite inimioare și declarații de iubire, iar ea este total indiferentă față de gesturile sale. Tot el a continuat să spună că dacă ea i-ar trimite o inimioară cu siguranță îi va sări inima din piept de bucurie.

Răspunsul femeii a făcut deliciul publicului din mediul online. Mulți au crezut că nu văd bine mesajul. Iubita sa i-a trimis 15 stickere cu inimioare spunându-i că acum că i-a trimis atât de multe speră să facă infarct să o lase în pace. Gluma dintre cei doi a fost gustată de toți prietenii din online adunând mii de aprecieri și reacții.

El: Eu mereu îți trimit pupici și inimioare, dar tu niciodată. Dacă mi-ai trimite o ❤ cred că îmi sare inima din piept de bucurie!

Ea: ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤. Ți-am trimis vreo 15 poate faci infarct și mă lași să trăiesc liniștită.”, a fost dialogul dintre cei doi.

Bancul săptămânii

Un american isi face vacanta in Romania. Merge el ce merge si ajunge la o stană din Ardeal, unde e foarte impresionat de caine.
– Bade, cat ceri pe cainele asta? As vrea sa-l cumpăr.
– Nu e de vanzare.
– Iti dau 500 de dolari.
– Nu e de vanzare.
– Iti dau 1.000.
– Nu e de vanzare.
– Iti dau 2.000 de dolari pentru el.
– Nu e de vanzare si pace.
Americanul se vede nevoit sa renunte si sa isi vada de drum.
In aceeasi zi, un roman de la oras trece pe la stana si ii place cainele.
– Bade, e de vanzare cainele? Cat iti dau pe el?
– 50 de lei, spune ciobanul.
Cel de la oras da banii si pleaca cu cainele.
Dupa ce pleaca, un baiat de la stana il intreaba pe cioban:
– Pai bine, nene, americanul ti-a oferit 2.000 de dolari si matale ai vandut cainele pe 50 de lei?
– Apai ma, tu ma crezi pe mine prost? De la oras, se intoarce pana diseara. Dar din America?

Etichete: