Redactia.ro
Home » Știri » Copiii din Bacău uciși de tatăl lor sunt conduși pe ultimul drum. Maia și David au fost puși în sicrie albe și vor împărți același mormânt

Copiii din Bacău uciși de tatăl lor sunt conduși pe ultimul drum. Maia și David au fost puși în sicrie albe și vor împărți același mormânt

Cei doi copii uciși de tatăl lor au fost conduși pe ultimul drum astăzi. Maia și David au fost puși în două sicrie albe, simbol al purității și inocenței lor. Un puhoi de oameni s-au îndreptat spre mormântul celor doi micuți și i-a plâns pentru că au plecat atât de repede dintre cei vii.

Vocile preoților și bătaia clopotelor bisericii se mai auzeau din când în când și spărgeau tăcerea mulțimii.

Cazul celor doi copii care au fost uciși cu sânge rece de către propriul tată a întristat o țară întreagă. Oamenilor le este greu să înțeleagă cum un părinte este capabil de astfel de gesturi crude, mai ales față de cei pe care i-a conceput.

Împreună în somnul veşnic al aceluiaşi mormânt

Din păcate pentru ei și pentru restul familiei, copiii au avut parte de aceeași soartă crudă, tristă. Astfel, familia celor doi a hotărât să îi înmormânteze în același mormânt. Maia avea doar cinci luni, iar David 4 ani în momentul în care tatăl lor a decis să le curme viețile. A luat viața unor suflete nevinovate, sânge din sângele lui.

Fetița a fost ținută în brațe de criminal până la locul faptei. Băiețelul și-a urmat, cuminte și cu încredere, părintele. Nu știa ce îl așteaptă. Nu știa că nu își va mai vedea mama niciodată.

La cimitirul din satul Soci, din judeţul Bacău, clopotele au sunat a jale. Au curs multe lacrimi și tristețea a acaparat satul.

Cu toate că oamenii știu că tatăl este cel vinovat de tragedia întâmplată, sunt de părere că și mama a avut aportul ei în această nenorocire.

Pe criminal autoritățile l-au găsit abia miercuri. Astăzi a fost dus la necropsie și cel mai probabil înmormântarea acestuia va avea loc sâmbătă. Slujba nu va fi una normală, din cauza faptului că s-a sinucis.

Mama şi fratele mai mare al lui David şi Maia, cel care a reuşit să fugă din calea tatălui răzbunător, vor merge la centrul de la DGASPC pentru a participa la un program de consiliere.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: