Redactia.ro
Home » Știri » Copil de clasa a II-a, aniversare în pauza mare cu lăutari, animatori și șampanie. Părinții au făcut cerere la secretariat pentru a-i face o surpriză

Copil de clasa a II-a, aniversare în pauza mare cu lăutari, animatori și șampanie. Părinții au făcut cerere la secretariat pentru a-i face o surpriză

Întâmplare șocantă într-o școală din Bacău! Părinții unui elev de clasa a II-a au decis să-și surprindă odrasla organizându-i o petrecere la școală, în pauza cea mare, la care au adus șampanie, cameramani, animatori și chiar o cântăreață de muzică populară. Cum au reacționat reprezentații școlii când au aflat de balamuc!

Copil de clasa a II-a, aniversare cu lăutari, animatori și șampanie

Un elev de clasa a II-a a avut parte de o surpriză aniversară din partea părinților lui în timp ce se afla la școală, în pauza mare. Adulții au intrat în trombă în școală, cu animatori, șampanii și o cântăreață de muzică populară, doar-doar i-o face ziua memorabilă copilului lor. Și memorabilă a fost! Toată distracția a fost filmată și transmisă pe rețelele de socializare, astfel încât ceilalți părinți au putut vedea ce s-a întâmplat la școala copiilor lor.

Nu mult a durat până telefoanele au început să sune, părinții fiind revoltați de o așa organizare. Mare le-a fost surpriza și reprezentanților școlii, care nu se așteptau la un eveniment de o asemenea anvergură. Asta deși părinții elevului depuseseră anterior o cerere către secretariat, prin care solicitau accesul în școală pentru a-i face o surpriză copilului cu ocazia zilei de naștere.

Școala a demarat o anchetă, iar comisia de disciplină va analiza situația

Ca urmare a gravității situației, reprezentanții școlii au demarat o anchetă, iar o comisie specială va analiza situația. Pentru moment, reprezentații școlii spun că regretă situația creată și că nu aprobă în niciun fel astfel de evenimente în interiorul școlii.

Cât despre ceilalți părinți, aceștia au depus zeci de plângeri, cerând conducerii școlii socoteală pentru evenimentul organizat într-o unitate de învățământ.

Inspectoratul Școlar Județean a fost sesizat

„Conducerea Școlii Gimnaziale ,,Miron Costin” Bacău ne-a informat, în data de 26 ianuarie, despre incidentul pătrunderii în școală, la pauza mare (9.50-10.10), a unor adulți (între care o cântăreață de muzică populară, un cameraman, 2 animatori) în vederea sărbătoririi unui elev de clasa a II-a, în prezența doamnei învățătoare. Mama elevului lăsase o cerere la secretariat, în dimineața respectivă, solicitând accesul dumneaei în școală, pentru a-i face o surpriză fiului cu ocazia zilei de naștere.

Directorul școlii ne-a precizat că nu avea cunoștință despre ceea ce urma să se întâmple, de prezența altor persoane, cu excepția mamei. În urma incidentului, s-a demarat anchetarea aspectelor invocate, atât la nivelul unității de învățământ, cât și la nivelul ISJ Bacău.

Inspectoratul Școlar Județean Bacău nu încurajează nicidecum vreo formă de viciere a procedurii privind siguranța elevilor în interiorul unităților de învățământ și dezaprobă astfel de practici.” a transmis Inspectoratul Scolar Judetean.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: