Redactia.ro
Home » Știri » UPDATE. Trupul neînsuflețit al copilului de 10 ani, dispărut în Dunăre, a fost găsit. Părinții sunt devastați de durere

UPDATE. Trupul neînsuflețit al copilului de 10 ani, dispărut în Dunăre, a fost găsit. Părinții sunt devastați de durere

GALERIE FOTO (2)

UPDATE. Trupul neînsuflețit al copilului de 10 ani, dispărut în Dunăre, a fost găsit la doi kilometri distanță. Căutările au durat mai bine de 48 de ore și toată lumea se aștepta la un final tragic. Nimeni nu mai avea speranță că băiatul va fi găsit în viață. Căutările au început târziu în Dunăre, pentru că băiatul care fusese cu el la joacă, nu a spus de la început locul în care Ionuț a dispărut. Ionuț Belcea, în vârstă de 10 ani, a fost găsit mort de către scafandrii, duminică dimineața. Părinții copilului sunt devastați de pierderea acestuia. Nimeni nu se aștepta ca băiatul, care plecase la joacă cu alți copii, să fie adus în sicriu acasă.

Știrea inițială:

Un copil, în vârstă de 10 ani, din comuna Călărași, județul Dolj, este căutat în acest moment de oamenii legii. Băiatul a plecat, joi, de acasă și nu s-a mai întors. Bicicleta și hainele copilului au fost găsite vineri dimineața, pe malul Dunării. Familia și localnicii se tem de ce este mai rău.

Băiatul este de negăsit. Ce au găsit polițiștii pe malul Dunării

Băiatul este dispărut de joi, din jurul orei 14:00. Părinții au realizat abia seara că ceva s-a întâmplat. Au văzut că băiatul nu se mai întoarce acasă și s-au speriat teribil. Aceștia au anunțat imediat dispariția la 112. Unul dintre dintre copiii, cu care băiatul a fost la joacă și cel mai bun prieten al lui, a spus că au mers împreună pe malul Dunării, iar acesta a intrat în apă. Băiatul le-a spus echipajelor de salvare și locul în care a avut loc totul. Polițiștii au ajuns acolo, polițiștii au găsit hainele și bicicleta băiatului. Scafandrii au început căutările.

Băiatul era îmbrăcat în pantaloni scurți de culoare închisă, tricou roșu, iar în picioare purta pantofi sport de culoare albă, atunci când a plecat de acasă. Copilul a mers la joacă cu alți prieteni și nu a mai revenit acasă. Părinții lui s-au speriat teribil atunci când acesta nu a revenit la domiciliu. Astfel, au alertat Poliția, care a început cercetările de îndată.

Ce au transmis oamenii legii

În noaptea de 15 iulie, ora 02.07, polițiștii din cadrul Poliției orașului Dăbuleni au fost sesizați prin apel de urgența 112, de un bărbat de 35 de ani, din comuna Călărași, cu privire la faptul că, în cursul zilei de 14 iulie, ora 14:00, fiul său, de 10 ani, a plecat cu bicicleta pentru a se juca cu alți copii și nu a mai revenit la domiciliu. Semnalmente : înălțime 1,50 m, aproximativ 30 de kg, părul negru, tuns scurt.

La momentul plecării de la domiciliu era îmbrăcat în pantaloni scurți de culoare închisă, tricou roșu, iar în picioare purta pantofi sport de culoare albă. Persoanele care dețin informații utile cu privire la minorul dispărut sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție”, se arată în comunicatul poliției.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: