Redactia.ro
Home » Știri » Corina Caciuc, martor în sala de judecată împotriva lui Reghecampf. Ce spune Anamaria Prodan

Corina Caciuc, martor în sala de judecată împotriva lui Reghecampf. Ce spune Anamaria Prodan

La Judecătoria Buftea, pe data de 10 aprilie, a avut loc o nouă înfățișare în procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. În sala de judecată, au fost prezente doar avocații celor doi, iar avocatul Anamariei Prodan, Oleg Burlacu, a cerut ca martora în procesul de divorț să fie Corina Caciuc. Solicitarea a fost contestată de avocatul lui Laurențiu Reghecampf, care a intervenit imediat, argumentând că această cerere nu poate fi acceptată.

Corina Caciuc, chemată ca martor în procesul de divorț

Totuși, instanța a decis să accepte audierea Corinei Caciuc. Pe lângă aceasta, avocatul Anamariei Prodan a solicitat ca Laurențiu Reghecampf să prezinte contractul și veniturile obținute în ultimele șase luni de la echipa din Arabia Saudită, unde acesta a fost antrenor până în zilele recente. Această cerere vine în contextul în care s-a solicitat și mărirea pensiei alimentare pentru fiul lor, Laurențiu Reghecampf junior.

Oleg Burlacu, avocatul Anamariei Prodan, a explicat că teza lor probatorie vizează stabilirea clară a vinovăției în destrămarea familiei, având în vedere acuzațiile reciproce de infidelitate între cei doi soți. De asemenea, au fost solicitate clarificări cu privire la începutul relației lor și cine a inițiat schimbările în dinamica relației lor.

Ce spune Anamaria Prodan după ultima înfățișare

În ciuda absenței sale din sala de judecată, Anamaria Prodan a transmis o declarație prin care a subliniat dorința ei de a pune capăt acestui „coșmar” în care ea și copiii săi se află. Ea a menționat că concubina lui Reghecampf, Corina Caciuc, poate oferi informații importante despre comportamentul acestuia și despre motivele care au condus la destrămarea familiei lor.

„Eu nu știu exact ce s-a discutat, dar abia aștept să se termine acest coșmar în care eu și copiii mei ne aflăm. Cel mai bun martor este concubina lui Reghe. Ea este în măsură să povestească de când soțul căra banii familiei către amante, cum face Reghe copii în timpul căsătoriei, se ascunde și își umilește familia. Cred că este cel mai bine ca toată această țară să vadă fața adevărată a lui Reghe, nu proiecția mea fake făcută de ani de zile. În sfârșit, concubina poate să devină vedetă, exact așa cum și-a dorit. Iar, eu, copiii și judecătorii pot stabili adevărul!”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!

Reghe, pus pe liber

În ceea ce privește situația lui Laurențiu Reghecampf, acesta și-a reziliat unilateral contractul cu Universitatea Craiova în septembrie 2023 și a plecat să antreneze echipa Al Taee din Arabia Saudită. Cu toate acestea, a avut rezultate slabe în ultimele meciuri, ceea ce a dus la rezilierea contractului său cu echipa din Arabia Saudită. Există și litigii cu Universitatea Craiova, care îl acuză că nu și-a plătit clauza de reziliere a contractului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: