Redactia.ro
Home » Monden » Corina Caragea, ipostaze incendiare care au stârnit imaginația bărbaților. Unde și-a petrecut vacanța de iarnă prezentatoarea de știri

Corina Caragea, ipostaze incendiare care au stârnit imaginația bărbaților. Unde și-a petrecut vacanța de iarnă prezentatoarea de știri

GALERIE FOTO (6)

Corina Caragea a ales să marcheze atât ziua de naștere, cât și trecerea în noul an într-un decor exotic, optând pentru frumusețile spectaculoase ale Thailanda. Născută în data de 31 decembrie, prezentatoarea știrilor sportive de la ProTV a decis să-și acorde un concediu binemeritat pentru a sărbători aceste momente speciale.

Este evident că prezentatoarea Corina Caragea știe să-și gestioneze atent atât viața profesională, cât și cea personală, găsind echilibrul potrivit între aceste două aspecte ale existenței sale. În timp ce este dedicată carierei sale în jurnalismul sportiv, ea nu neglijează nici partea sa privată și găsește momente de relaxare și aventură alături de cei dragi.

Corina Caragea, vacanță exotică de Revelion

Cu toate că a subliniat faptul că nu trăiește într-o perpetuă vacanță și nu este căsătorită cu un milionar, Corina Caragea a hotărât să profite de zilele libere pentru a se aventura într-o călătorie exotică. Thailanda, cu peisajele sale exotice și cultura bogată, a fost alegerea ei pentru a da startul unui nou capitol în viața sa.

Thailanda, destinația aleasă pentru această escapadă specială, a oferit Corinei Caragea și partenerului său oportunitatea de a se bucura de peisaje magnifice, plaje cu nisip fin și experiențe culturale unice. Fiecare moment petrecut în această țară exotică a fost capturat în imagini și împărtășit cu fanii săi pe platformele de socializare, creând astfel o atmosferă de invidiat pentru mulți dintre urmăritorii săi.

Relația de lungă durată a Corinei cu Robert Pongracz, fostul vicepreședinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost subiect de interes pentru mulți fani. Cu toate acestea, cei doi păstrează o abordare relaxată în ceea ce privește căsătoria. Prezentatoarea a dezvăluit câteva detalii neștiute din intimitatea sa, clarificând zvonurile care circulau. Astfel, Corina a subliniat că nu s-a căsătorit încă și a îndemnat publicul să nu se lase influențat de știri false.

„Nu m-am măritat! Nu vă mai luați după «fake news»”, a declarat la un moment dat prezentatoarea de știri.

Corina Caragea a vorbit despre momentul în care va deveni mamă

Corina Caragea a fost deschisă și cu privire la planurile de viitor referitoare la familie. Ea a recunoscut că nu se simte încă pregătită să devină mamă, preferând să se concentreze pe cariera sa și să exploreze noi oportunități de dezvoltare personală. Această sinceritate din partea ei a fost apreciată de fani, care au înțeles că fiecare persoană are propriul său ritm în ceea ce privește deciziile legate de familie și căsătorie.

„Când o să fiu pregătită, o să fac un copil. Acum am alte priorități. Cred că este cea mai grea meserie din lume și nimic nu te poate pregăti, de fapt”, a mai dezvăluit vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: