Redactia.ro
Home » Monden » Corina Caragea s-a căsătorit! Primele imagini cu prezentatoarea tv după nuntă

Corina Caragea s-a căsătorit! Primele imagini cu prezentatoarea tv după nuntă

GALERIE FOTO (6) Corina Caragea s-a căsătorit!

Corina Caragea s-a căsătorit! Prezentatoarea tv s-a căsătorit în mare secret cu partenerul ei. Recent, Corina Caragea a fost surprinsă imediat după nuntă, îmbrăcată într-o rochie roșie, elegantă cu care a întors toate privirile.

Corina Caragea s-a căsătorit! Primele imagini cu prezentatoarea tv după nuntă

Corina Caragea s-a căsătorit! Prezentatoarea tv de la Pro Tv s-a căsătorit recent cu logodnicul său, dar a preferat să organizeze acest eveniment în mare secret. Corina Caragea este o femeie frumoasă, iar recent, paparazzi SpyNews au surprins-o într-o ținută elegantă. Bruneta este foarte discretă cu viața sa personală, așa că știrista nu a dat de bănuit că ea și iubitul ei, Robert Pongracz, urmează să se căsătorească.

Cei doi au făcut nunta în secret, în Toscano, Italia. Vedeta a fost surprinsă înDorobanți, acolo unde a mers la un magazin de bijuterii și a probat câteva accesorii. Ulterior s-a îndreptat liniștită către bolidul de lux și a mers către o altă locație din aceeași zonă. Corina Caragea era îmbrăcată cu o rochie roșie, elegantă, care a întors toate privirile.

Cine este soțul Corinei Caragea

Corina Caragea a preferat să-și țină partenerul de viață departe de lumina reflectoarelor. Nici măcar atunci când s-a căsătorit cu alesul inimii sale nu a dorit să ofere prea mult detalii despre fericitul eveniment. Corina și-a unit destinele cu Robert Pongracz în Toscano, Italia. În trecut, vedeta declara că nu se va mărita niciodată doar de gura lumii. „Familia mea ştie că nu am să mă mărit de gura lumii, ci am să o fac atunci când va fi momentul. Este un pas la care trebuie să mă gândesc foarte bine înainte să îl fac şi nu vreau să mă grăbesc. Nu o să îmi fac niciodată planuri cu privire la acest subiect. De câte ori mi-am făcut planuri, realitatea mi-a depăşit imaginaţia.”, declara Corina Caragea, la începutul relaţiei cu Robert.

Prezentatoarea tv se iubește cu Robert Pongracz, vicepreședintele Ligii Profesionale de Fotbal, încă din anul 2013. Pongracz are 39 de ani și s-a născut în Germania, având origini evreiești. A părăsit România de mai mult timp, iar tatăl lui are un cabinet medical la Frankfurt, în timp ce sora sa a făcut studii muzicale la Londra. Singura reacție a milionarului cu privire la soția acestuia a fost în urmă cu ceva timp, atunci când a oferit un interviu pentru Gazeta Sporturilor. „Este o întrebare foarte personală. Am cucerit-o cu foarte mult succes”, spunea, scurt, Robert Pongracz.

Robert Pongracz

Despre Corina Caragea se stie că este o persoană pasionată de călătorii, iar soțul ei o însoțește des. De asemenea,vedeta are și un bloog unde vorbește despre experiențele sale de travel și le dă sfaturi internauților care au aceeași pasiune. De-a lungul timpului, a vizitat locații extraordinare, motiv pentru care mulți sunt tentați să spună despre ea că își trăiește viața ca pe o vacanță. Bruneta și-a dorit încă de mică să lucreze în televiziune, iar după terminarea liceului s-a îndreptat spre Facultatea de Jurnalism, alături de care a mai urmat și Facultatea de Relații Publice. Corina a debutat încă din 2003, atunci când era dansatoare în grupul de balet al emisiunii „Surprize Surprize” realizată de Andreea Marin la postul național de televiziune, TVR1.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: