Redactia.ro
Home » Monden » Corina Chiriac, mărturisiri dureroase după cinci decenii în muzică. Nu îi ajung banii din pensie: „Dacă bănuiam ce vre­muri vin… ”

Corina Chiriac, mărturisiri dureroase după cinci decenii în muzică. Nu îi ajung banii din pensie: „Dacă bănuiam ce vre­muri vin… ”

Corina Chiriac a vrut să se retragă la mănăstire! Artista a mărturisit tot
Într-o epocă dominată de efemer și schimbare rapidă, poveștile de viață ale marilor artiști rămân adesea în umbra reflectoarelor, dezvăluind luptele nevăzute din spatele cortinei. Corina Chiriac, o legendă a muzicii ușoare românești, cu o carieră impresionantă ce se întinde pe parcursul a cinci decenii, ne oferă o perspectivă rară asupra realităților cu care se confruntă chiar și cei mai iubiți artiști. La vârsta de 74 de ani, Corina Chiriac se confruntă cu dificultăți financiare semnificative, o situație surprinzătoare pentru mulți, având în vedere succesul și popularitatea ei de-a lungul anilor. Iată detaliile!

Corina Chiriac mărturisiri dureroase după cinci decenii în muzică

Deși a adus bucurie și inspirație în viețile a milioane de români, Corina Chiriac mărturisește că veniturile actuale, compuse în mare parte dintr-o pensie modică, sunt insuficiente pentru a asigura un trai confortabil și lipsit de griji. Cu toate acestea, artista își păstrează spiritul neînfrânt, afirmând că a învățat să se adapteze și să găsească bucurie în lucrurile mici. Își umple timpul cu activități care îi aduc plăcere, cum ar fi îngrijirea pisicilor și porumbeilor din cartier și dedicarea timpului lecturii.

„Am, desigur, o pen­sie. Dincolo de asta, mi-am redus la minimă nece­si­tate cheltuielile. Poate că dacă bănuiam ce vre­muri vin, nu mai scoteam CD-uri pe cheltuială pro­prie…  Experienţa de viaţă m-a învăţat să răzbat în toate aspectele ei. Eu sunt un Scorpion supravieţuitor, prin spiritul meu liber”, a spus Corina Chiriac.

Corina Chiriac: „Am preocupări care-mi creea­ză plăcere şi confort”

Corina Chiriac rămâne un simbol al artei și al culturii românești, o sursă de inspirație pentru toți cei care își urmează pasiunile în ciuda obstacolelor.

„Citesc ce vreau, am preocupări care-mi creea­ză plăcere şi confort, îmi umplu timpul numai cu lu­cruri care îmi ţin spiritul sus. Bună seară, hrănesc pi­sicile şi porumbeii din cartier. Acest lucru face par­te din ritualul meu zilnic, cu tipic, cu ore fixe. Pare banal, dar nu e, pentru că îmi porţionează ziua în­tr-un mod benefic. Însă, cele mai impor­tante sunt preocupările intelec­tua­le: citesc cu nesaţ tot ceea ce mă pasionează”, a transmis Corina Chiriac pentru revista Formula As, relatează Cancan.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: