Redactia.ro
Home » Monden » Cornel Dinu are un copil înfiat! Corneluș Dinu nu i-a călcat pe urme tatălui său

Cornel Dinu are un copil înfiat! Corneluș Dinu nu i-a călcat pe urme tatălui său

GALERIE FOTO (2) Cornel Dinu are un copil înfiat! Corneluș Dinu nu i-a călcat pe urme tatălui său

Cornel Dinu este un fost jucător de fotbal și antrenor, și puțini știu despre acesta că are un fiul înfiat. Nu multă lume îl cunoaște pe Corneluș Dinu și nici nu știu cu ce se ocupă tânărul!

Cornel Dinu are un copil înfiat! Corneluș Dinu nu i-a călcat pe urme tatălui său

Cornel Dinu, fostul jucător și antrenor de fotbal, se mândrește cu fiul său adoptiv, Corneluș Dinu. Acesa este un familist convins și nu i-a călcat pe urme tatălui, fiind preocupat de afaceri care nu au nicio legătură cu fotbalul.

Pe numele său complet, Cornel Ștefan Dinu are 33 de ani. El a studiat la liceul Teoretic ”Jean Monnet” din Capitală. A absolivit Facultatea de Drept din cadrul Universității București, optând astfel pentru cariera de jurist. Tânărul este căsătorit de 10 ani cu soția sa, iar în anul 2012, cei doi au devenit fericiții părinți ai unei fetițe. Micuța a primit numele Natalia Mihaela și a fost nășită de Nicu Gheară.

Corneluș Dinu are două afaceri împreună cu soția lui. Cei doi au pus, pe timp de pandemie, bazele unui bistro pentru medici care funcționează în cadrul unui spital. De asemenea, ei au o firmă de catering.

Cornel Dinu are un copil înfiat! Corneluș Dinu nu i-a călcat pe urme tatălui său

”Nu mă consider un om de afaceri. Sper să fiu, la un moment dat. Petrec destul de mult timp la muncă, adică venim de dimineață și plecăm seara, dar dacă nu suntem aici nu funcționează nimic cum trebuie. Tata mă susține întotdeauna. Nu m-a susținut cu fotbalul, dar e altă discuție”, a declarat Corneluș Dinu.

Corneluș Dinu s-a căsătorit în toamna anului 2011 cu Alexandra Gudu, fostă prezentatoare la Dolce Sport. Cei doi se cunoșteau încă din liceu, Cornel Dinu susținând despre nora lui că îi este ca o fiică,.

”Alexandra şi Corneluş sunt împreună din liceu, amândoi sunt ca şi copiii mei. Nu-i mai dau nici un sfat lui Corneluş, i-am dat destule până acum!”, spune Cornel Dinu în urmă cu ceva vreme.

De ce nu urmat Corneluș Dinu o carieră în fotbal

Cornel Dinu nu și-a dorit ca fiul său să se implice în lumea fotbalului. Astfel, Corneluș Dinu a fost sfătuit de tatăl său să-și aleagă alt drum în viață. I-a sugerat mai degrabă contabilitatea, decât domeniul în care activează el.

”Tata a vrut să fie antrenorul meu și să mă testeze și mi-a spus că mai bine mă fac contabil decât să joc fotbal”, a povestit Corneluș Dinu.

Soția lui Cornel Dinu și mama lui Corneluș, Silvia Dinu, a murit în anul 2011. Aceasta s-a luptat cu probleme de sănătate timp de nu mai puțin de 12 ani. A avut ciroză, diabet și probleme cardiace și s-a stins din viață la 63 de ani.

În ultima perioadă, problemele sale de sănătate se agravaseră. Astfel, că a fost supusă unor intervenții, în urma cărora ambele picioare i-au fost amputate. Cornel Dinu și soția sa, Silvia, au fost căsătoriți timp de 35 de ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: