Redactia.ro
Home » Știri » Cornel Ilie, în doliu! Tatăl solistului de la Vunk s-a stins din viață

Cornel Ilie, în doliu! Tatăl solistului de la Vunk s-a stins din viață

GALERIE FOTO (2) Cornel Ilie

Cornel Ilie, în doliu! Solistul de la trupa Vunk trăiește momente cumplite după ce tatăl său s-a stins din viață. Cornel Ilie a fost cel care a dat vestea tristă, postând un mesaj dureros pe rețelele de socializare. Potrivit artistului, tatăl său va fi înmormântat în cimitirul Bellu.

Cornel Ilie, în doliu! Tatăl solistului de la Vunk s-a stins din viață

Cornel Ilie, în doliu! Solistul de la Vunk trăiește o adevărată dramă. Cornel Ilie și-a pierdut tatăl, iar duminică va fi înmormântat la cimitirul Bellu. Artistul a dat vestea tristă pe rețelele de socializare, fără să ofere mai multe detalii despre decesul tatălui său. Solistul a spus că părintele său a decedat joi seara, iar cei care vor să-i aducă un ultim omagiu, sunt așteptați la capela cimitirului Bellu. „De aseară, tata a plecat într-un alt univers. Dacă printre cei de aici este cineva care l-a cunoscut, în special printre foști colegi de Radio sau TVR, mâine după prânz vă puteți lua rămas bun de la el în capela cimitirului Bellu. Înmormântarea va avea loc duminică. Băieții lui, Răzvan și Cornel.”, este mesajul publicat de Cornel Ilie pe rețelele sociale.

Tatal lui Cornel Ilie s-a stins din viata

Fanii artistului s-au declarat triști de pierderea enormă a lui Cornel Ilie transmitându-i acestuia să fie puternic și că sunt alături de artist în aceste momente dificile. „Sincere condoleanțe! Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în pace!!!! Cele mai triste momente sunt atunci când ne pleacă la îngeri părinții! Multă putere sufletească, Cornel și Răzvan Ilie pentru a trece peste această dureroasă despărțire!; Dumnezeu să-l odihnească și să îl primească în împărăția Sa, iar celor care ați rămas în urma lui, putere să treceți peste aceasta pierdere! Condoleanțe!”, au fost câteva dintre mesajele transmise de internauți.

Cornel Ilie a divorțat de soția sa

Cornel Ilie trece prin momente dificile. În urmă cu șapte luni, artistul a divorțat de soția sa, Eliza. Cei doi au împreună doi copii și au decis să rămână prieteni de dragul acestora. Recent, Cornel Ilie a făcut primele declarații despre perioada de după divorț. „Divorţul s-a terminat din momentul în care l-am anunţat. Partea cea mai frumoasă din poveste este că, în continuare, suntem unii dintre cei mai buni prieteni. Pot să rămână mici sechele, mici regrete, să înţelegi în timp ce s-a întâmplat. Nu e uşor să treci printr-un divorţ. Terapia este muzica mea. Mă mir şi eu foarte tare că am ales o cale civilizată, până la urmă e o cale firească. Au trecut vreo şapte luni după divorţ şi suntem în continuare prieteni. Mă interesează prea puţin ce cred alţii. Au fost multe greşeli, nu e ceva cu care să mă mândresc”, a declarat Cornel Ilie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: