Redactia.ro
Home » Monden » Cornelia și Lupu Rednic, pățanie de proporții mari! Artișii au dat explicații polițiștilor după ce și-au avariat bolidul de 100.000 de euro

Cornelia și Lupu Rednic, pățanie de proporții mari! Artișii au dat explicații polițiștilor după ce și-au avariat bolidul de 100.000 de euro

Câți bani câștigă Lupu Rednic ca ofițer în Ministerul de Interne.

Îndrăgiții cântăreți de muzică popular, Cornelia și Lupu Rednic au avut parte de o pățanie de proporții mari! Cei doi au reușit să se bușească, în plină zi cu mașina de lux în care se aflau, un BMW X6, dar nu oricum! Impactul a avut loc în rondul în care se află restaurantul Pescăruș, în Herăstrău, când au intrat cu mașina într-un stâlp de iluminat.

Cornelia și Lupu Rednic și-au izbit bolidul de lux într-un stâlp

În timp ce Lupu Rednic și Cornelia se aflau în drum dinspre Charles de Gaulle spre Aviației, au făcut o mică oprire, într-un stâlp de iluminat de pe Bulevardul Beijing al Capitalei.

Cei doi au fost surprinși cum au făcut praf autotursimul de lux, un X6 de la marca BMW care valorează peste 100.000 de euro.

Accidentul s-a produs vizavi de cunoscutul local, din Capitală, frecventat de multe vedete, Funky Lounge Herăstrău în ziua de joi, 23 iunie, în jurul orei 16:00. Cei doi sunt nevătămați, însă mașina lor cu siguranță va intra de urgență în service, mai ales cvă airbag-urile au sărit, iar botul mașinii este grav avariat.

Cornelia și Lupu Rednic au dat explicații polițiștilor

Nu se știe cine era la volanul autoturismului, dar un lucru îl știm sigur, Lupu Rednic pare cel mai afectat de accidentul care s-a petrecut astăzi după-amiază. Cornelia, părea și ea destul de dezorientată, dar totuși mai calmă, în comparație cu soțul ei. Cei doi au dat explicații polițiștilor în urma accidentului produs. Probabil, cei doi vor avea mai multă grijă de acum înainte atunci când vor pleca la drum!

Ce avere au Cornelia și Lupu Rednic

Cornelia şi Lupu Rednic câştigă între 1.000 şi 2.500 de euro pe un concert. Aceștia au o vilă în Maramureş, dar şi un apartament în zona de Nord a Capitalei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: