Redactia.ro
Home » Monden » Corneliu Botgros, fiul lui Nicolae Botgros, primele declarații despre moartea mamei sale. Ce probleme de sănătate a avut Lidia Bejenaru

Corneliu Botgros, fiul lui Nicolae Botgros, primele declarații despre moartea mamei sale. Ce probleme de sănătate a avut Lidia Bejenaru

Corneliu Botgros, fiul lui Nicolae Botgros, a oferit primele declarații despre moartea mamei lui, interpreta Lidia Bejenaru. Îndurerat, Corneliu Botgros a dezvăluit că mama sa a avut mai multe probleme de sănătate, printre care și cancer.

Corneliu Botgros, fiul lui Nicolae Botgros, primele declarații despre moartea mamei sale. Ce probleme de sănătate a avut Lidia Bejenaru

Corneliu Botgros a declarat că mama sa, interpreta Lidia Bejenaru, a avut în ultimii ani mai multe probleme de sănătate, care în cele din urmă au răpus-o. Celebra cântăreață din Republica Moldova s-a confruntat cu probleme la colon, inimă și cancer. Într-o săptămână, Lidia Bejenaru ar fi trecut prin trei operații.

A murit soția lui Nicolae Botgros. Lidia Bejenaru era artistă de muzică populară | Galerie foto, Stiri, Vedete si Evenimente | Viva.ro

Foto: Lidia Bejenaru și Nicolae Botgros

”A avut probleme la colon, cancer, și în urma operațiilor nu și-a mai revenit, nu știu exact cauza, probabil inima. Ea a fost operată de trei ori timp de o săptămână”, a declarat Corneliu Botgros pentru 6TV.

Care a fost, mai exact, cauza morții Lidiei Bejenaru. Solista se afla în comă de trei zile

Daniela Ploia, o bună prietenă a Lidiei Bejenaru, a mărturisit că solista a pierit din cauza unei hemoragii. Hemoragia a survenit în urma a două intervenții la colon și, pe lângă asta, Lidia Bejenaru era în comă de trei zile. Daniela Ploia a mai adăugat că Nicolae Botgros suferă acum după soția sa.

 ”A avut două intervenții la colon și era în comă de trei zile. A făcut hemoragie și a murit. Păcat, mare păcat! Maestrul chiar suferă, deși lumea îl judecă!”, a spus Daniela Ploia.

Lidia Bejenaru, înșelată de Nicolae Botgros. Dirijorul s-a întors în brațele ei de curând

Lidia Bejenaru a avut o viață presărată cu dificultăți și din punct de vedere sentimental. Ea a fost înșelată de soțul ei, renumitul dirijor Nicolae Botgros, cu o altă cântăreață din Republica Moldova, Ana Dabija. Nicolae Botgros are o fiică alături de amanta lui și, deși a fost aspru judecat pentru fapta, Nicolae Botgros și-a asumat relația și nu și-a ascuns-o. Anul acesta, de altfel, a ales să se întoarcă în brațele soției, Lidia.

Nicolae Botgros s-a întors la soție. Ce spune amanta cu care are o fetiţă

Foto: Nicolae Botgros cu fiica și amanta lui

Lidia Bejenaru a murit la 68 de ani

Lidia Bejenaru s-a stins din viață, luni dimineață, la vârsta de 68 de ani. Andrei Locoman, directorul Palatului Național „Nicolae Sulac” și un apropiat al artistei, a făcut anunțul decesului pe rețelele de socializare.

”Lidia BEJENARU-BOTGROS s-a retras în culisele veșniciei. Ziua de 26 iulie va rămâne o zi tristă în muzica populară. Lidia BEJENARU-BOTGROS, solistă de o viață a Orchesrtei Naționale de muzică populară „Lăutarii” și-a încheiat spectacolul vieții aici, pe pământ. S-a retras în culisele veșniciei, dar va fi petrecută cu aplauze și flori, așa cum era și întâmpinată de admiratorii săi pe marile scene timp de 45 de ani. Solistă în prima formulă a orchestrei ,,Lăutarii”, Lidia BEJENARU-BOTGROS, a urcat cu răbdare, dar, în primul rând, cu dragoste și pasiune spre culmile înalte ale artei populare. Și-a adunat un vast și variat repertoriu de cântece populare, prin care și-a exprimat întreaga gamă de sentimmente, viața ei – cu bucurii și tristeți, în care s-au regăsit admiratorii ei. Va fi simțită lipsa Lidiei BEJENARU-BOTGROS din spectacolele orchestrei ,,Lăutarii”, în general, din scena muzicii populare, ea fiind o prezență deosebită. Drum lin spre ceruri, dragă doamnă Lidia BEJENARU-BOTGROS”, a scris Andrei Locoman pe Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: