Redactia.ro
Home » Monden » Nicolae Botgros și-a părăsit amanta, Ana Dabija, și s-a întors la soție: ”Îi respect decizia”

Nicolae Botgros și-a părăsit amanta, Ana Dabija, și s-a întors la soție: ”Îi respect decizia”

Ana Dabija, cea care i-a fost amantă ani buni lui Nicolae Botgros, a vorbit despre relația pe care a avut-o cu acesta și din care a rezultat o fetiță. Ana Dabija nu este deranjată, totodată, de faptul că artistul s-a întors la soție.

Nicolae Botgros și-a părăsit amanta, Ana Dabija, și s-a întors la soție: ”Îi respect decizia”

Nicolae Botgros s-a întors, în cele din urmă, în brațele soției sale, după ce ani buni s-a iubit în paralel cu Ana Dabija, cu care are și o fetiță în vârstă de trei ani. Ana Dabija nu are nimic împotrivă și este fericită de faptul că i-a putut dărui maestrului dirijor o fetiță, așa cum el și-a dorit.

NU AM DIVORȚAT, SOȚIA MĂ AȘTEAPTĂ ACASĂ!” NICOLAE BOTGROS, PRINS ÎNTRE AMANTĂ ȘI SOȚIE – StarPopular.ro

Foto: Soția lui Nicolae Botgros

„Într-atât de mult îl iubește Dumnezeu pe maestru, încât a făcut pe dorința dumnealui, deoarece el și-a dorit foarte mult o fetiță. Da, e adevărat că nu e cel mai frumos mod, s-a primit cum s-a primit darul de la Dumnezeu, dar nu știu ce să zic, nu regret. Nu regret, pentru că e un copil din dragoste și așteptat. Maestrul a rămas în familie și îi respect decizia, poate așa este mai corect. Eu sunt mai tânără și mai puternică, pot să duc toate și așa am hotărât, de aceea nu vreau să dau multe amănunte, pentru că nu vreau să le fac rău oamenilor”, a declarat cântăreața Anișoara Dabija în cadrul unei emisiuni difuzate în Republica Moldova, scrie Spynews.

Primele Declarații Făcute De Nicolae Botgros Despre Fiica Secretă. Artistul și-a Părăsit Soția Pentru Solista Care L-a Făcut Tată La 65 De Ani | Libertatea

Foto: Nicolae Botgros si fiica lui din relatia cu Ana Dabija

Ana Dabija, mai tânără cu 30 de ani decât Nicolae Botgros, în vârstă de 68 de ani, a precizat că a făcut un copil cu dirijorul din iubire, și nu din interes. De asemenea, a mărturisit că Nicolae Botgros îi oferă Nicoletei, fiica lor, tot ce vrea, chiar dacă ei doi s-au despărțit.

„Nicoleta noastră a fost un copil așteptat, un copil dorit. Noi chiar ne-am dorit-o și eu, și tăticul ei. Și nu au fost interese. Datorită Nicoletei am ieșit dintr-un calvar și îi mulțumesc pentru asta. Nicolae Botgros este tăticul cel mai scump și drag, care vine și ne vizitează. Se împacă foarte bine și cu băieții. Ne ajută, pentru că Nicoleta e comoara lui. Orice moft, dacă intră într-un magazin, el cumpără tot pentru Nicoleta. Nimic nu îi lipsește, nici dragostea, nici nimic”, a mai spus Ana Dabija.

De ce s-a despărțit Ana Dabija de fostul soț

Artista din Republica Molodva a spus despre fostul ei soț că o bătea și că avea probleme cu alcoolul. Mai mult, agresiunea fizică nu era manifestată doar asupra ei, ci și a celor doi băieți ai lor. Când a văzut că în familia ei și copiii îi sunt abuzați, Ana Dabija a pus punct.

„Cel mai grav moment care m-a făcut să mă îndepărtez foarte mult de soțul meu a fost că îmi abuza băieții. Am fost și cu copiii, și cu el la psiholog, ca să se rezolve, dar nu s-a rezolvat. Așa era el, violent, Plus, alcoolul. Mă șantaja, îmi spunea că mă va face de rușine. Dar când a apărut Nicoleta, noi nu mai trăiam împreună, trăiam ca vecini. Pentru ca ei să nu sufere, nu am zis nimic. Nu au fost 15 ani de căsnicie, noi trăiam separat de doi ani, până am divorțat. Dar locuiam în același apartament pentru că nu voia să plece, dar noi eram doi vecini. Eu eram cu copiii, el era cu doamna cu care locuiește acum, cu concubina lui”, a spus Ana Dabija despre cosnicia ei de coșmar.

Nicolae Botgros, despre fetița cu amanta lui

Nicolae Botgros nu s-a sfiit să recunoască, de-a lungul timpului, că a mai avut o relație extraconjugală. Dar, acest lucru nu l-a determinat să divorțeze. Nicolae Botgros consideră că fiica lui este un dar de la Dumnezeu.

„Eu mi-am recunoscut copilul odată ce a apărut pe lume. Acest boboc de fată pe nume Nicoleta, pentru mine este un adevărat dar de la Dumnezeu și nu există nimic de ascuns aici. Nu a existat vreodată o discuție despre o eventuală separare de soția mea, Lidia Bejenaru. Nu s-a întâmplat acest lucru până acum și cred că nu se va întâmpla atât timp cât ne va considera Dumnezeu demni de această viață”, a spus Nicolae Botgros, acum ceva timp, pe contul său de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: