Redactia.ro
Home » Monden » Nicolae Botgros a luat o decizie surprinzătoare după ce s-a vindecat de COVID19. Artistul a trăit clipe de coșmar

Nicolae Botgros a luat o decizie surprinzătoare după ce s-a vindecat de COVID19. Artistul a trăit clipe de coșmar

GALERIE FOTO (2) Nicolae Botgros a luat o decizie surprinzătoare după ce s-a vindecat de COVID19

Nicolae Botgros a luat o decizie surprinzătoare după ce s-a vindecat de COVID19. În urmă cu câteva săptămână, Nicolae Botgros s-a luptat pentru a surpraviețui coronavirusului. Acum că a reușit să învingă nemilosul virus, artistul a luat o decizie importantă, în semn de recunoștință pentru medicii care i-au salvat viața.

Nicolae Botgros a luat o decizie surprinzătoare după ce s-a vindecat de COVID19. Artistul a trăit clipe de coșmar

Nicolae Botgros a luat o decizie surprinzătoare după ce s-a vindecat de COVID19. Unul dintre cei mai mari dirijori din Republica Moldova s-a luptat împotriva coronavirusului. Nicolae Botgros a fost infectat cu noul coronavirus la finalul toamnei, iar după sătămâni întregi în care s-a zbătut între viață și moarte, dirijorul s-a vindecat. Marele artist a descris perioada în care a stat internat în spital, ca fiind un adevărat calvar. Artistul este recunoscător lui Dumnezeu pentru că s-a vindecat și pentru că i-a dat o nouă șansă la viață.

Mai mult, Nicolae Botgros a făcut un gest de solidaritate pentru care i-au fost alături în momentele grele. Într-o emisiunea tv, dirijorul a declarat că urmează să lanseze o baladă, pe care le-a dedicat-o medicilor care l-au ajutat să supraviețuiască. ”Vreau să le mulțumesc medicilor și să-i urez directorului spitalului sănătate, că este internat. Voi face o baladă pentru medici. Balada medicului. Este deja un proiect la mine în suflet și în minte. Este ceva frumos”, a spus Nicolae Botgros.

Nicolae Botgros s-a luptat cu noul coronavirus

Din fericire, Nicolae Botgros este bine iar starea lui de sănătate este în afara pericolului. În urmă cu câteva luni, dirijorul a fost la un pas să-și piardă viața din cauza infectării cu COVID19. „Medicii sunt cu controlul pe mine, fac investigații în fiecare zi și sunt acasă. Acasă mă simt foarte bine întotdeauna, sărutări și pace. Eu vreau să vă spun că ce am suferit în cele trei săptămâni la reanimare, nu doresc nimănui. Tratamentul merge bine. Îl fac de acasă. Au fost de groază, nu mai vreau să vorbesc de ele pentru că nu se descriu. Sunt niște lucruri că aproape nimerești în iad. Am văzut 24 de bolnavi la reanimare, la Terapie Intensivă, unde auzeam fiecare strigăt al durerii lor”, a spus maestrul Nicolae Botgros.

Nicolae Botgros a vorbit și despre zvonurile care au circulat în presă, conform cărora ar fi fost plătit ca să spună că a fost infectat.”Eu nu am primit reacții că aș fi primit bani ca să spun că am COVID, dar erau vorbe în culise. E un păcat când cineva spune așa ceva. Nu știu dacă acești bani, dacă ar exista, poți să îi iei pentru asta. Eu, când am ajuns în libertate, am plâns ca un copil în brațele lui Cornel și el mi-a zis că  nici în cele mai grele momente nu mai vrea să mă vadă astfel”, a spus dirijorul.

Nicolae Botgros a trecut prin clipe de coșmar

Dirijorul din Republica Moldova a povestit că i-a fost foarte greu să stea departe de familia sa, care și-a făcut griji în permanență pentru starea sa de sănătate. „Am urlat ca un câine săptămânile astea! Știi cum e să urli ca un câine? În singurătate și izolare totală? Nu mi-am văzut familia, copiii, de o lună… mi-era tare dor de oameni. De oameni îmbrăcați altfel decât medicii. Dar am înțeles că Dumnezeu mă iubește! Aveți grijă de voi!…„ povestea artistul după ce a ieșit de la Terapie Intensivă.

Maestrul a reușit să se vindece cu ajutorul tratamentului pe care l-a luat. Mai mult, acesta a spus că schema de tratament a fost coordonată de medicii de la Spitalul Universitar din Paris, care au confirmat tratamentul corespunzător al pacientului. Deși a fost internat la ATI, dirijorul a refuzat intubarea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: