Redactia.ro
Home » Monden » Nicolae Botgros, un mare aventurier! Scăpat recent de COVID, a mărturisit tot. I-a făcut un copil amantei, iar soţia ştie tot

Nicolae Botgros, un mare aventurier! Scăpat recent de COVID, a mărturisit tot. I-a făcut un copil amantei, iar soţia ştie tot

Nicolae Botgros

Dirijorul Nicolae Botgros a devenit tată la 65 de ani, iar cea care i-a dăruit un copil nu este soția lui, ci amanta! Iată povestea din spatele dirijorului care a devenit tată la această vârstă destul de înaintată.

Nicolae Botgros, copil cu amanta. Soția lui știe tot

Nicolae Botgros și amanta lui, Anișoara Dabija, au devenit părinți în urmă cu câteva luni. Chiar dacă nu este divorțat, Nicolae Botgros și-a binevenit pe lume un copil la 65 de ani, iar cea care i-a dăruit acest prunc este nimeni alta decât amanta sa. Iar soția lui știe despre toată această poveste, însă nu a divorțat de el!

Între timp, Anișoara Dabija și soțul ei au divorțat, după ce soțul femeii i-a prins împreună pe cei doi.

‘Ei au o relaţie de ani buni, iar în anul 2015 i-am prins împreună. Am iertat-o pe soţie atunci, pentru că avem doi copii împreună, iar pentru mine familia contează foarte mult. Chiar l-am rugat frumos şi omeneşte pe domnul Botgros să ne dea pace şi să ne lase să ne creştem copilaşii împreună. Însă, nu s-au ţinut de cuvânt. Eu vreau să uit tot. Avem 15 ani de căsătorie, am trăit, dar nu am ştiut cu cine trăiesc’, declara Dumitru Guşevatîi, în 2019.

Nicolae Botgrosnu nu se ferește să se laude cu amanta

Chiar dacă altă femeie este cea care l-a făcut tată în această toamnă, soția lui Nicolae Botgros îl așteaptă acasă. Ei au aniversat 49 de ani de căsnicie și nu pare că se vor despărți prea curând, în ciuda infidelității dovedite a soțului său.

 ‘Nu mă deranjează nimic, dar lucrurile controlate și cele inventate nu sunt pe placul meu. Se vorbește că am divorțat de soție. Nu este adevărat. Soția mea este acasă, mă așteaptă. Pe 5 octombrie aniversăm 49 de ani de căsnicie’, a declarat Nicolae Botgros, la Antena 1.

Acum, Nicolae Botgros este tatăl unei fetițe, împreună cu Anișoara Dabija.

‘Există o fetiță. M-am simțit exact cum eram la 25 de ani. Îi mulțumesc lui Dzeu. Am o fetiță Nicoleta, care crește cu ajutorul nostru și al lui Dzeu. Eu am fost un bărbat care a recunoscut fetița, este o ființă care nu se dă la o parte. Am trăit așa cum trăiește și toată lumea. Dacă am păcătuit, să mă ierte Dzeu. Să nu mă judece cei care nu cunosc adevărul’, a mai mărturisit dirijorul.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: