Redactia.ro
Home » Știri » Coronavirus a ținut la naftalină personajele Disney. Mulan se îndreaptă în sfârșit către public

Coronavirus a ținut la naftalină personajele Disney. Mulan se îndreaptă în sfârșit către public

Coronavirus a ținut la naftalină personajele Disney. Mulan se îndreaptă în sfârșit către public

„Mulan” a fost întârziată de mai multe ori în acest an din cauza focarului de coronavirus, dar publicul va putea în cele din urmă să vadă blockbusterul anul acesta. Disney a anunțat marți că remake-ul clasicului animat din 1998 se va îndrepta în cele din urmă către ochii publicului. Filmul va fi disponibil din data de 4 septembrie.

Personajele Disney, strânse în cutii din cauza pandemiei

Bob Chapek, CEO-ul Disney, a declarat că pandemia a obligat compania să se gândească la „abordări diferite” pentru a ajunge pelicula la iubitorii de filme animate.

„Am considerat că este important să găsim modalități alternative de a aduce acest film excepțional pe marile ecrane, în timp util”, a spus Chapek

Chapek a adăugat că „Mulan” va fi lansat simultan în teatre și pe piețele unde există Disney, iar țările care nu au norocul de a avea un parc de distracții Disney vor beneficia și ele de vizionarea peliculei chiar în același timp.

Știrea lansării a venit în timp ce Disney a comunicat scăderile  brutale trimestriale ale încasărilor lor. Cifrele au arătat măsura în care compania a fost devastată de pandemie. Pierderile raportate au o valoare netă de aproape 5 miliarde de dolari în trimestrul acestui an.

Mulan face  cunoștință cu nerăbdătorii copii  în septembrie

Pierderile înregistrate ale companiei nu sunt unicele efecte,  activitatea parcurilor de distracții Disney a fost și ea afectată  de virusul parșiv COVID-19. Parcurile, ce nu demult erau pline de vizitatori, s-au ales cu minusuri financiare masive de  aproximativ 3,5 miliarde de dolari, iar veniturile unității au fost în scădere cu 85% față de aceeași perioadă a anului trecut.

Vânzările generale ale companiei au scăzut cu 42%, până la 11,8 miliarde de dolari. Pe lângă toate aceste vești proaste, compania a avut și un mare câștig pe platforma Disney Plus, noul serviciu de streaming Disney, despre care compania a spus că acum are peste 60 de milioane de abonați.

Personajele Disney au stat departe de ochii copiilor, aceștia ducându-și dorul reciproc, dar se pare că a răsărit soarele și pentru cei mici. Ei vor avea în curând marea întâlnire cu Mulan. Până atunci copii mai au de numărat câteva zile și cu cât timpul se scurge mai repede, cu atât nerăbdarea crește și mai mult.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: