Redactia.ro
Home » Știri » Coronavirus în aripioare de pui. Descoperirea șocantă făcută de autoritățile chineze

Coronavirus în aripioare de pui. Descoperirea șocantă făcută de autoritățile chineze

Coronavirus în aripioare de pui.

În urmă cu puțin timp, China a făcut o descoperire șocantă. Au fost găsite urme de coronavirus într-un lot de aripioare de pui congelate aduse din Brazilia.

Coronavirus în aripioare de pui. Descoperire șocantă

Conform Kanal D, autoritățile chineze din orașul Shenzen au descoperit într-un lot de aripioare de pui congelate din Brazilia, urme de coronavirus.

Această descoperire a fost anunțată de Centrul local pentru Prevenirea și Controlului Bolilor. Potrivit acestuia, au fost găsite urme pe suprafața unuia dintre produse și că testele de acid nucleic viral prezent în probă au avut rezultatul pozitiv.

Persoanele care ar fi putut intra în contact cu acest lot, au fost testate pentru coronavirus, iar rezultatele au ieșit negative.

De asemenea, persoanele cărora le-a fost vândut acest produs, sunt date în urmărire de autorități. Cetățenii chinezi sunt avertizați să fie atenți în momentul în care cumpără carne și fructe de mare din import, deoarece există posibilitatea ca acestea să fie infectate.

Urme de coronavirus în pachete de creveți

În urmă cu câteva zile a fost raportat un caz asemănător. În orașul Wuhan din China au fost descoperite urme de SARS-COV2 în pachete de creveți importante din Ecuador. În același timp, au fost detectate urme pe ambalajul unor pești congelați în orașul portuar Shandong.

China a anunțat pe 10 iunie suspendarea importurilor de creveți albi congelați de la trei firme ecuadoriene după ce au fost găsite resturi ale coronavirusului pe ambalajele acestora. Mai mult, televiziunea națională CCTV a anunțat marți că un restaurant din Wuhu, a depozitat ambalaje contaminte într-un congelator după ce le achiziționase și toate localurile din oraș care au comandat astfel de produse au fost sigilate.

De la începutul pandemiei de coronavirus, până în prezent au fost înregistrate în China 82.955 de cazuri de coronavirus, din care 4.633 de decese. În ultima perioada, China nu a mai înregistrat cazuri noi de COVID-19.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: