Redactia.ro
Home » Știri » Coronavirus la Pro TV. Mai mulți angajați, confirmați cu COVID-19. Postul a confirmat vestea

Coronavirus la Pro TV. Mai mulți angajați, confirmați cu COVID-19. Postul a confirmat vestea

CORONAVIRUS PRO TV

Coronavirus la Pro TV. Postul de televiziune a transmis un comunicat în care confirmă că mai mulți angajați ai săi sunt infectați cu noul coronavirus.

Coronavirus la Pro TV. Postul a confirmat vestea

Pro Tv a transmis că în cursul acestei săptămâni au fost testați pozitiv mai mulți angajați.

De asemenea, testările încă continuă pentru cei care au intrat în contact cu angajații deja confirmați.

După confirmarea acestor cazuri de coronavirus, s-a luat imediat măsura dezinfectării tuturor suprafețelor, a sediului și a tuturor mașinilor companiei.

„Întreaga echipă care a intrat în contact direct sau indirect a fost și este în continuare testată. De asemenea, au fost luate măsuri suplimentare celor deja existente în PRO TV. Întregul sediu, studiourile și mașinile companiei au fost dezinfectate imediat după aceste confirmări, adițional față de dezinfecțiile profesionale care aveau deja loc zilnic în incinta companiei din luna martie”, a transmis postul de televiziune.

Nu se poate dezvălui identitatea celor infectați

Potrivit legislației în vigoare, numele sau orice detalii care pot duce la identificarea unui persoane nu pot fi divulgate.

Mai mult decât atât, Pro TV a transmis un comunicat în care avertizează că orice fel de lucru de acest sens, care să ofere informații despre persoanele care s-au infectat, este ilegal.

„Furnizorii de servicii media audiovizuale au obligația să respecte drepturile și libertățile fundamentale ale omului, viață privată, onoarea și reputația, precum și dreptul la propria imagine,” scrie PRO TV.

Pro TV a transmis că încă de la începutul pandemiei au fost luate măsuri pentru a proteja angajații de coronavirus.

„Încă dinaintea declarării stării de urgență, în sediul și platourile PRO TV au fost impuse măsuri stricte de siguranță, suplimentare celor prevăzute de autoritățile statului. Astfel, peste 50% dintre angajați lucrează de acasă, iar echipele care continuă să vină la sediu sau platouri lucrează în schimburi. Fiecare departament este dotat cu soluții de dezinfectare, echipament de protecție, lămpi UV, precum și folii nanoseptice pe mânerele ușilor”, a transmis Pro TV.