Redactia.ro
Home » Sport » Cosmin Bărcăuan a fost oprit de poliție! „Mi-au spus să mă întorc acasă”

Cosmin Bărcăuan a fost oprit de poliție! „Mi-au spus să mă întorc acasă”

Cosmin Bărcăuan a fost oprit de poliție

Cosmin Bărcăuan a fost oprit de poliție. Fostul internațional a povestit despre măsurile foarte stricte luate în Grecia. În acestă perioadă, fostul fotbalist locuiește la Petralona împreună cu familia.

De ani buni, Cosmin Bărcăuan și-a făcut o pensiune în Grecia, la Petralona, regiunea Chalkidiki. Pe perioada pandemiei de COVID 19, acesta a decis să rămână acolo alături de familia sa. În acest moment în Grecia există 2.245 de cazuri de îmbolnăviri, 116 persoane au decedat, iar 577 de persoane s-au vindecat deja.

„La noi sunt foarte puține cazuri. Am ieșit să iau apă, zilele trecute, dar am fost oprit de polițiști și am fost întors acasă, măsurile sunt foarte stricte”, a declarat Cosmin Bărcăuan, la PRO X.

Cosmin Bărcăuan a fost oprit de poliție!

Grecia a fost una dintre țările care a luat măsuri rapid pentru a preveni răspândirea virusului. Au fost închise școlile, grădinițele, barurile. Este permisă deplasarea doar pentru cumpărături sau pentru a merge la medic. Fostul fotbalist spune că cel mai afectat va fi însă turismul.

„În perioada martie-aprilie, pensiunea era oricum închisă, pentru că nu aș fi avut turiști. Pe mine nu m-a afectat pentru că nu sunt dator la stat, nu am rate la bănci, plătesc doar utilitățile. Am înțeles că din mai va fi ridicată starea de urgență, apoi voi vedea ce vom face. Oricum va fi afectată Grecia din punct de vedere economic, nu cred că vor mai veni atât de mulți turiști”, a spus Cosmin Bărcăuan, la ProX.

În urmă cu aproape 10 ani, fostul jucător al celor de la PAOK Salonic și-a făcut o pensiune cu 10 camere în nordul Greciei, la Petralona. De-a lungul carierei Bărcăuan a jucat la FC Bihor Oradea, U Craiova, Dinamo, Șahtior, Sovetov, PAOK Salonic, OFI Creta și Ceahlăul. A luat două titluri și două cupe cu echipa din Ștefan cel Mare. A mai câștigat și cu Șahtior două Cupe și o Supercupă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: