Redactia.ro
Home » Sport » Cosmin Contra, amendat pentru ieșirea de la meciul cu Norvegia! Ce i-a spus lui Pușcaș

Cosmin Contra, amendat pentru ieșirea de la meciul cu Norvegia! Ce i-a spus lui Pușcaș

Cosmin Contra, amendat

Cosmin Contra plătește pentru ieșirea de care a avut-o în meciul cu Norvegia. Atunci, selecționerul a avut o reacție nervoasă și nu s-a putut abține.

Selecționerul s-a enervat cumplit în momentul în care George Pușcaș a ratat o lovitură de la 11 metri și l-a apostrofat în termeni foarte duri. Acum, FRF a decis să ia măsuri și l-a amendat cu 6.500 de euro, salariul său anual fiind 390 de mii de euro. Pe lângă faptul că Pușcaș a ratat, Cosmin Contra s-a enervat și pentru că el desemnase un alt jucător pentru a executa lovitura de pedeapsă. La conferința de presă Contra și-a cerut scuze pentru ieșirea sa, și a postat și un mesaj.

”Mi-am cerut scuze pentru reacția pe care am avut-o. Se întâmplă în acele momente. Nu mi-am dat seama că am avut reacția aia. Trebuia să bată altcineva și m-am enervat. Am văzut și eu acum ce reacție am avut. Am vorbit după meci cu Pușcaș și totul s-a rezolvat. Îl așteptăm să dea gol la meciul următor. Pe mine nu m-a deranjat că a ratat penalty, m-a deranjat că nu s-a respectat ce a fost înainte de joc”, a spus Cosmin Contra.

Pușcaș a fost afectat de acea fază

George Puşcaş nu a vrut să comenteze ce s-a întâmplat cu selecționerul, dar a fost vizibil afectat după meci din cauza ratării.

”Dacă ar fi să primim penalty cu Suedia? Atunci ar executa cel care va fi desemnat de Mister. Dar, cel mai mult contează să ne impunem. Eu zic că dacă vom reuși să învingem Suedia, atunci vom putea obține un punct și cu Spania”, a spus Pușcaș la sosirea în România.

Atacantul a recunoscut că și-a revenit destul de greu după faza din meciul cu Norvegia.

”A fost o perioadă grea pentru mine după ce am ratat acel penalty de la națională. Dar, a fost bine că am avut imediat meci la echipa de club și am putut depăși episodul”, a declarat Pușcaș.

Citește și: Ianis Hagi nu știe de ce nu joacă! Totul se poate schimba săptămâna aceasta

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: