Redactia.ro
Home » Sport » Ianis Hagi nu știe de ce nu joacă! Totul se poate schimba săptămâna aceasta

Ianis Hagi nu știe de ce nu joacă! Totul se poate schimba săptămâna aceasta

Ianis Hagi nu știe de ce nu joacă

Ianis Hagi nu știe de ce nu joacă. Românul nu prea a mai prins echipa la Genk de ceva vreme. Lucrurile se pot schimba însă radical în această săptămână.

Ianis Hagi este ușor nelămurit. Nu știe exact de ce a fost folosit din ce în ce mai puțin la echipa sa de club. În ultimele 6 meciuri nu a jucat decât 28 de minute.

„Normal că sunt puțin dezamăgit de situația în care am fost în ultima perioadă. Înainte de perioada asta am avut meciuri consecutive în care am fost titular, jucăm bine, mă simțeam bine. Dintr-odată nu am mai jucat, nu știu de ce. Asta e situația, astea sunt deciziile antrenorului. Sper ca după națională, când mă voi întoarce, situația să se schimbe, mă refer la situația mea”, a spus Ianis Hagi, la sosirea în România.

O explicație ar fi faptul că, în această vară Ianis a fost adus la Genk peste capul antrenorului Felice Mazzu, iar acum acesta ar vrea să se răzbune.

Felice Mazzu ar putea fi demis

Situația românului ar putea să se schimbe în această săptămână. Presa din Belgia a scris astăzi că, tehnicianul Felice Mazzu va fi demis. Președintele clubului, Peter Croonen este total nemulțumit de cum evoluează lucrurile la echipă. Mazzu a fost adus în vară, în locul lui Philippe Clement, care a plecat la Bruges. Campioana de anul trecut este acum pe locul 9 în prima ligă din Belgia, cu 20 de puncte adunate în 14 etape. Conducerea lui Genk îl dorește pe Wouter Vrancken, antrenorul lui Mechelen.

„Nu știu despre schimbarea antrenorului, ce am văzut și eu tot așa în presă. Vom vedea în următoarele zile”, a mai spus Hagi.

Citește și: Probleme pentru Cristiano Ronaldo! A fost făcut praf de Capello

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: