Redactia.ro
Home » Sport » Probleme pentru Cristiano Ronaldo! A fost făcut praf de Capello

Probleme pentru Cristiano Ronaldo! A fost făcut praf de Capello

Probleme pentru Cristiano Ronaldo

Probleme pentru Cristiano Ronaldo. Portughezul pare că nu se simte deloc bine. A fost înlocuit a doua oară în câteva zile în timpul meciului.

Antrenorul lui Juventus a decis să-l înlocuiască pe Ronaldo în meciul cu AC Milan în minutul 55. Starul făcuse semne că nu mai poate continua. După schimbare s-a dus direct la vestiar și a plecat de la stadion înainte de terminarea meciului. Cu câteva zile înainte, scenariul se repetase și la meciul cu Lokomotiv Moscova din Liga Campionilor. Atunci a fost înlocuit în minutul 80.

„Cristiano Ronaldo a fost supărat pentru că nu este în regulă. În ultimele zile a avut probleme la genunchi, ceea ce i-a încărcat coapsa. La pauză era deja îngrijorat de asta”, a declarat antrenorul Maurizio Sarri.

Se pare că protughezul are probele destul de grave la un genunchi.

Fabio Capello l-a făcut praf pe Ronaldo

Fabio Capello a comentat ultimele prestațiile ale lui Ronaldo.

„Este un mare campion, asta nu poate fi luat în discuţie Adevărul este că Ronaldo nu a mai driblat pe nimeni de trei ani. Îmi aduc aminte când a trecut de jucători şi i-a lăsat în urmă. Acum nu se mai întâmplă aşa, în timp ce Douglas Costa şi Dybala o fac. Dacă aş fi Sarri, eu i-aş reproşa lui Ronaldo în vestiar această atitudine. I-aş spune că trebuie să aibă respect faţă de colegii săi şi că dacă-l schimb o fac pentru că vreau să câştig jocul”, a spus Capello.

Citește și: Suedezii nu vor să se antreneze în România! Când ajung la București