Redactia.ro
Home » Știri » Cosmin Olăroiu, super transfer! Îl aduce în China pe Joao Miranda

Cosmin Olăroiu, super transfer! Îl aduce în China pe Joao Miranda

Cosmin Olaroiu transfer de marca

Deși îl dorește pe Gareth Bale, deocamdată Cosmin Olăroiu a adus un câştigător al Copei America.

Cosmin Olăroiu, super transfer. Joao Miranda în vârstă de 34 de ani, de la Inter Milano. Chinezii de la Jiangsu Suning nu se uită la bani când e vorba de transferuri. În 2016 a venit Alex Teixeira de la Șahtior cu 50 de milioane de euro. În 2018, Cosmin Olăroiu l-a vrut pe Éder Martins de la Inter, iar acum vine încă un brazilian de la italieni. Miranda nu a fost în pregătire cu Inter pentru că vacanţa sa s-a prelungit după ce Brazilia a câștigat Copa America. În China va avea un salariu de 4,5 milioane de euro pe sezon. Asiaticii au plătit pentru jucător 5 milioane de euro. Contractul a fost semnat până în 2021.

„Aici se încheie drumul meu la acest club grandios şi glorios. Un club care m-a primit cu dragoste şi sunt recunoscător pentru tot ceea ce am trăit în aceşti 4 ani minunaţi. Vreau să mulţumesc tuturor, a fost o onoare să îmbrac tricoul lui Internazionale” a fost mesajul postat de jucător.

Fundașul vine după ce a jucat 4 ani la Atletico și 4 ani la Inter Milano. Inter și Jiangsu, sunt deținute de miliardarul chinez Zhang Jindong.

Cosmin Olăroiu îl mai vrea pe Gareth Bale

Jiangsu Suning este dispusă să plătească o sumă importantă pentru Gareth Bale. Jucătorul nu mai face parte din planurile lui Zinedine Zidane la Real Madrid, așa că spaniolii încearcă să-i găsească echipă. Cosmin Olăroiu a spus imediat că-l dorește. Totuși fotbalistul cât și agentul său spun că suma oferită de asiatici este dezamăgitoare. Se pare că galezul are oferte și din Europa. Chiar dacă nu este convins că vrea să joace în China, jucătorul a fost de acord ca agentul său să trimită o echipă să discute un posibil transfer.
Jiangsu Suning i-a oferit deocamdată galezului doar 17 milioane de euro pe an, iar Realului 22 de milioane. Bale câștigă deja 17 milioane de euro la Real, iar madrilenii vor mult mai mulți bani pentru a-l lăsa să plece.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: