Redactia.ro
Home » Monden » Costin Craioveanu, nemulțumit de scandalul în care este implicat. Soțul Mihaelei Cernea susține că el este victima unei agresiuni

Costin Craioveanu, nemulțumit de scandalul în care este implicat. Soțul Mihaelei Cernea susține că el este victima unei agresiuni

Costin Craioveanu, nemulțumit de scandalul în care este implicat

Costin Craioveanu, nemulțumit de scandalul în care este implicat. Mihaela Cernea, solista trupei Class, este implicată într-un scandal de proporții, după ce ar fi fost agresată de soțul ei, Costin Craioveanu. Pictorul vedetelor a reacționat și a depus o înștiințare, prin intermediul avocatului său, prin care și-a exprimat nemulțumirea cu privire la modul în care informația a ajuns în mass-media.

Costin Craioveanu, nemulțumit de scandalul în care este implicat. Soțul Mihaelei Cernea susține că el este victima unei agresiuni

Costin Craioveanu este căsătorit de mulți ani cu artista Mihaela Cernea, având doi copii impreună. Deși toți din jur credeau că au o familie fericită, se pare că adevărul este cu totul altul. În urmă cu câteva luni, Mihaela a cerut un ordin de restricție împotriva partenerului de viață. După ce bărbatul a lovit două mașini în cartierul Cotroceni, s-a aflat că pictorul vedetelor și-a agresat soția. Recent, Costin Craioveanu s-a declarat nemulțumit de informațiile apărute în presă, conform cărora el și-ar fi lovit partenera. Mai mult, acesta a trimis o înștiințare, prin intermediul avocatului său. Conform avocatului său, Costin Craioveanu susține că el ar fi, de fapt, victima în acest caz.

Ca urmare a mediatizării excesive a unor știri neadevărate (..) mă văd nevoit să fac câteva precizări: îmi manifest indignarea pe această cale, față de jurnaliștii care au publicat aceste titluri de presă (..) fară a verifică întreagă situație și fără a încerca măcar să se gândească la repercursiunile acestor știri asupra vieții unui om care nu doar că este nevinovat, dar, culmea, este și persoană vătămată într-un dosar penal”, a spus avocatul.

De asemenea, în mesaj se precizează că soția lui Craioveanu nu a cerut divorțul și nu a formulat o plângere pe numele soțului ei. Avocatul pictorului susține că bărbatul nu a mai avut probleme cu legea. „A se tine cont ca clientul meu poseda permis de conducere din anul 1993 si a fost sanctionat contraventional doar o singură dată pentru nepurtarea centurii de sigurantă. (..)Oare cum soția sa nu a inițiat niciun demers legal al unui divorț dacă a fost bătută și agresată de acest “pericol public” pe nume Costin Craioveanu?!Aș îndemna jurnaliștii care au publicat titlurile de presă să îmi indice dacă a existat sau există vreo plângere depusă de Mihaela Craioveanu împotriva soțului ei pentru acte de violență exercitate împotriva sa, precum și dacă există vreun document care să ateste leziuni, ori vreo amărâtă de probă care măcar să îl indice pe clientul meu ca și autor al acestor fapte”, a continuat avocatul.

Ce s-a întâmplat, de fapt, între Costin și Mihaela?

În data de 30 ianuarie, Mihaela Cernea a cerut un ordin de protecție împotriva soțului ei, Costin Craioveanu. Acesta a fost implicat într-un accident, care a avut loc pe o strada pe care nu ar fi avut voie. Avocatul pictorului a explicat că în ziua de 12 ianuarie, Costin a fost bătut de mai mulți indivizi, lăsându-l cu multiple leziuni. Acesta susține că bărbatul ar necesita acum cel puțin 21 de zile de îngrijiri medicale.

Clientul meu a fost victima unei grave agresiuni fizice în dimineață zilei de 12 ianuarie 2022, în urmă căreia a suferit multiple leziuni. Cei trei indivizi care l-au bătut în plină stradă au reușit “performanța” de a-i dizloca umărul drept (care este imobilizat și la acest moment), de a-i sparge buza, de a-i deplasa complet un dinte care acum necesită implant și de a-i produce multiple leziuni la nivelul întregului corp, lăsându-l inconștient în mijlocul drumului. În acest sens, am depus la Parchetul competent o plângere penală împotriva agresorilor.”, se mai arată în mesajul trimis de avocatul Lica Dragos-Cristian.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: