Redactia.ro
Home » Monden » Mihaela Cernea a fost agresată fizic de soțul ei. Costin Craioveanu a produs un accident grav

Mihaela Cernea a fost agresată fizic de soțul ei. Costin Craioveanu a produs un accident grav

GALERIE FOTO (4) Mihaela Cernea a fost agresată fizic de soțul ei.

Mihaela Cernea, de la Class, a fost agresată fizic de soțul ei. Scandal uriaș între Mihaela Cernea și soțul ei. Artista a fost bătută de pictorul Costin Craioveanu. Soțul Mihaelei a cauzat un accident cumplit, distrugând două autoturisme.

Mihaela Cernea a fost agresată fizic de soțul ei. Costin Craioveanu a produs un accident grav

Fosta solistă de la Class a trăit momente de groază. Mihaela Cernea ar fi fost agresată fizic de soțul ei, pictorul Costin Craioveanu. Cei doi sunt împreună de mulți ani și au împreună doi copii. Soțul artistei s-a ales cu dosar penal, după ce a lovit două mașini staționate din cartierul Cotroceni, în timp ce conducea sub influența băuturilor alcoolice.Polițiștii din București îl aveau sub supraveghere pe bărbat după ce acesta și-a bătut soția. „Persoana în cauză a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind de 0.56 mg /l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la sediul INML în vederea prelevării de mostre biologice. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile art. 336 alin.1 din Codul Penal”, au declarat oficialii Brigăzii Rutiere a Capitalei pentru Gândul.

Mihaela Cernea ar fi cerut ordin de protecție lui pentru că a bătut-o. Acesta nu era singur când a provocat accidentul, ci cu iubita sa, despre care s-a spus inițial că ar fi fost la volan. Costin Craioveanu a mințit că nu conducea mașina de teama unui dosar penal. Cu toate astea, camerele de supraveghere a surprins momentul în acesta a lovit două mașini, după care a verificat să verifice daunele. Martorii au sunat la 112, iar Craioveanu a explicat că din cauza faptului că are cauciucuri de vară, a alunecat și a distrus două mașini. Mai mult, acesta nu avea voie să staționeze pe strada unde a avut accidentul, deoarece avea ordin de restricție împotriva soției. Ordinul de restricție a fost emis pe data de 20 ianuarie, iar acesta nu îi permite să se apropie la 200 de metri de reclamantă. Timp de 3 luni este obligat să facă psihoterapie la Centrul de Asistență al Agresorului din sector 5.

Mihaela Cernea și-a deschis sală de yoga

Mihaela Cernea, 45 de ani, este una dintre cele mai bune voci ale României. Vedeta cucerea publicul împreună cu trupa Class, alături de fratele ei, Vlad Cernea, Florin Cojocaru și Mihaela Florea. Mihaela Cernea s-a retras din lumina reflectoarelor, iar acum este profesor de canto. Solista și-a deschis și propria afacere, o sală de fitness și yoga, unde se antrenează și ea.

„Am găsit un spațiu bun lângă casă, în cartierul Cotroceni. Acum îmbin utilul cu plăcutul în acest loc, pe care îl consider unul minunat. Până să-l transform într-un loc plăcut, dedicat mișcării, timp de trei spătămâni am muncit la transformarea lui, cu trafaletele și alte minuni.”, povestea Mihaela Cernea, acum ceva timp.

Mihaela Cernea și soțul său, pictorul Costin Craioveanu sunt căsătoriți de mai bine de 20 de ani și au împreună un băiat și o fată. În prezent, cei doi sunt în plin scandal, după ce artista a cerut un ordin de restricție împotriva partenerului său de viață.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: