Redactia.ro
Home » Sport » Cota lui Ionuț Radu a scăzut! Ce mesaj are portarul pentru români

Cota lui Ionuț Radu a scăzut! Ce mesaj are portarul pentru români

Cota lui Ionuț Radu a scăzut

Cota lui Ionuț Radu a scăzut. În urmă cu 3 luni, valora 15 milioane de euro, acum a scăzut cu 5,5 milioane de euro.

Faptul că nu a mai prins echipa la Genoa, dar nici la Parma a făcut ca valoarea lui practic să se prăbușească. În acest moment este cotat la 9,5 milioane de euro, potrivit transfermarkt.com. La începutul lui martie suma scăzuse cu doar 3 milioane de euro.

”Mă gândeam, zilele trecute, că în urmă cu mai puțin de un an am luptat împreună pentru un vis: cailficarea la jocurile olimpice! Acum, e momentul să luptăm împreună pentru a învinge un adversar invizibil”, a declarat portarul pentru frf.ro.

Cota lui Ionuț Radu a scăzut

Ionuț Radu este preocupat în aceste zile de ceea ce se întâmplă în lume din cauza pandemiei de coronavirus. Acesta a făcut o declarație emoționantă din Italia.

”Mă adresez vouă de aici, din Italia, unde știți bine situația cu care ne confruntăm. Voiam să vă spun că îmi e dor de fotbal și știu că și vouă vă lipsește. Însă acum, pentru prima oară în viața mea, fotbalul este în plan secund. Trăim vremuri istorice, dar de data asta unele foarte dificile. Acum, nu mai e vorba de glorie, azi, nu mai scriem istorie. Azi, trebuie să supraviețuim. Nu mă refer la mine sau la tine, cel care mă privești. Mă refer la toți cei apropiați nouă”, a mai spus Ionuț Radu pentru FRF. Portarul a rămas în Italia Ionuț Radu a respectat recomandările clubului și nu a părăsit Italia. Românul îi îndeamnă pe toți la calm pentru a depăși situația dificilă. ”Luptăm pentru viitorul părinților și bunicilor noștri. Și nu luptăm cu inima, așa cum am făcut-o până acum pe stadion. Azi luptăm cu capul. Respectăm întocmai recomandările care ni se oferă de către autorități. Nu e deloc greu. Trebuie doar să stăm în casă! Nu ni se cere să mergem la război, nu ni se cere să ne riscăm viața. Ba, din contră, ni se cere să ne protejăm”,a mai spus fotbalistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: