Redactia.ro
Home » Sport » Ionuț Radu, Ștefan Radu și Benzar, prinși în infernul din Italia

Ionuț Radu, Ștefan Radu și Benzar, prinși în infernul din Italia

Ionuț Radu, Ștefan Radu și Benzar în Italia

Ionuț Radu, Ștefan Radu și Benzar au fost nevoiți să rămână în Italia. Chiar dacă este cea mai afectată țară de coronavirus nu au putut veni în România. Fotbaliștii au postat mesaje de încurajare pe conturile de socializare.

Jucătorul lui Parma a postat pe contul de socializare un mesaj. Ionuț Radu încearcă să-i încurajeze pe toți cei care trec prin momente dificile.

”Este o situație complicată la care, cu siguranță, nimeni nu se aștepta și pentru care ar trebui să fim dispuși să facem anumite ”sacrificii”. Totuși, ar trebui să fim capabili să vedem și partea ”bună” a lucrurilor. Când toate vor reveni la locul lor, vom prețui orice lucru minor la un alt nivel, natura, relațiile interumane, mersul la restaurant, la fotbal cu băieții sau la shopping cu fetele… ”, a scris Ionuț Radu pe contul său de Instagram.

Ionuț Radu, Ștefan Radu și Benzar, viața în Italia

Romario Benzar este de 18 zile în izolare împreună cu familia. Acesta a subliniat faptul că în Italia situația este foarte gravă.

”Situația nu este deloc plăcută. Cred că am cel puțin o săptămână de când n-am mai văzut un om pe strada. Stau pe balcon și mă mai uit așa pe stradă. Lumea este speriată, deși la început totul a fost văzut ca o glumă. Mă joc cu copilul, fac antrenamente. Am început să fac antrenamente fizice pe scara blocului. Este foarte greu să te pregătești singur acasă. Îmi este dor de fotbal, vă dați seama, de antrenamente. Le transmit tuturor românilor să respecte regulile și să stea în casă”, a declarat românul la Digi Sport.

Ce a cerut patronul lui Lazio

Ştefan Radu nu a putut pleca din italia. Patronul lui Lazio le-a interzis jucătorilor să părăsească țara, deși este cea mai afactată de coronavirus. Fotbaliștii au un regim foarte strict. Claudio Lotito vrea ca Serie A să se reia cât mai repede și își dorește ca jucătorii să fie în formă pentru a se lupta la titlu. Astfel i-a cerut tehnicianului Simone Inzaghi să înăsprească pregătirea pe care lazialii o fac în carantină.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: