Redactia.ro
Home » Sport » Ionuţ Radu dă lovitura! Unde va juca românul din vară!

Ionuţ Radu dă lovitura! Unde va juca românul din vară!

Ionuţ Radu dă lovitura

Ionuţ Radu dă lovitura. Italienii de la Inter Milano au anunțat că din vară nu mai doresc să-l împrumute pe portarul român.

Potrivit celor de la FCInterNews.it, italienii au luat hotărârea în cazul românului. Astfel, Antonio Conte a decis să-l aducă la echipă din vară. Un sezon va fi doar rezerva lui Handanovic, dar va apăra în câteva meciuri. În acest moment Radu este împrumutat la Parma, dar nu a debutat încă pentru noua sa echipă. Situația pare că îi deranjează pe cei de la Inter, care își doresc ca portarul să aibă cât mai multe meciuri jucate.

Cum este caracterizat Ionuț Radu de cei de la FIFA

Andrei Ionuţ Radu, căpitanul selecţionatei U21 a împresionat la EURO 2019.

“Unul dintre eroii României din campania Under 21, care i-a trimis pe tricolori la primele jocuri olimpice după o pauză de mai bine de jumătate de secol, Ionuţ Radu, a evoluat în Serie A din Italia în ultimele 18 luni. Este un portar cu multe intervenţii impresionante şi cu un cuvânt de spus în vestiar. Va avea un rol important în dorinţa României de a ameninţa podiumul în Japonia. Pentru unii jucători din naţionalele europene, anul 2020 ar putea fi un an de neuitat” este descrierea făcută lui Ionuţ Radu pe site-ul FIFA.com.

În ultima vreme nu a traversat o perioadă prea bună. A pierdut poziția de titular la Genoa, iar în iarnă s-a transfarat la Parma. Din păcate nici aici lucrurile nu au mers deocamdată prea bine pentru el.

Citește și: Craiova a fost amendată de LPF! Plătește pentru incidentele de la meciul cu CFR

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: