Redactia.ro
Home » Sport » Craiova a fost amendată de LPF! Plătește pentru incidentele de la meciul cu CFR

Craiova a fost amendată de LPF! Plătește pentru incidentele de la meciul cu CFR

Craiova a fost amendată de LPF

Craiova a fost amendată de LPF pentru incidentele de la meciul cu CFR Cluj. 10.000 de lei este suma pe care trebuie să o achite oltenii.

Oltenii au făcut o atmosferă incredibilă pe Oblemenco. Totuși după golul marcat de Rondon, fanii au început să arunce cu obiecte și petarde în teren. Aceștia nu s-au potolit și după aproape 20 de minute au aruncat din nou cu obiecte în jucătorii clujeni. În minutul 34 centralul a fost nevoit să întrerupă meciul 5 minute, pentru că oltenii nu l-au lăsat pe Chipciu să execute o lovitură de la colț, continuând să arunce diferite lucruri spre el. Toate acestea i-au costat pe olteni 10.000 de lei.

”În baza art. 82.1. și 3.a și c din RD, raportat la art. 83.2.d din RD, se sancționează clubul U Craiova 1948 cu o penalitate sportivă de 10.000 lei”, se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal.

CFR nemulțumită că va juca ultimul meci cu Craiova

Reprezentanțăă celor de la CFR sunt deranjați de faptul că meciul cu Craiova va fi ultimul pentru ei din play-off.

”Suntem total dezavantajați de acest regulament. Echipa de pe primul loc, după ce că nu poate profita de avansul înregistrat pe teren, mai este obligată să joace și ultimul meci în deplasare. Noi putem evolua cu trofeul pe masă, la Craiova! Nu este corect”, a spus directorul sportiv al ardelenilor, Bogdan Mare.

Deranjați de această declarație, cei de la FCSB au răspuns imediat.

”Nu este nicio problemă că va fi în ultima etapă Craiova – CFR Cluj. Noi vom fi deja campioni la acel moment”, a declarat Helmut Duckadam, la Digi Sport.

Citește și: Maria Şarapova şi-a anunţat retragerea. Mesajul rusoaicei

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: