Redactia.ro
Home » Monden » Cotele finale la pariuri: Ucraina este considerată favorită după calificarea în finala Eurovision 2022

Cotele finale la pariuri: Ucraina este considerată favorită după calificarea în finala Eurovision 2022

Concursul Eurovision revine în acest weekend (14 mai), când vom afla campionul spectacolului anual Europop.

Competiția a început pe 10 mai și se încheie pe 14 mai la Torino, Italia, țara de origine a câștigătorului de anul trecut, Måneskin.

În semifinală au fost 10 țări care s-au calificat în marea finală Eurovision 2022, printre care și Ucraina.

Cine este favorit să câștige Eurovision?

Țara care este deja pronosticată să ajungă pe primul loc este Ucraina, cu piesa „Stefani”, interpretată de grupul rap Kalush Orchestra.

Având în vedere că războiul din Ucraina a unit atât de multe țări în sprijinul și ajutorul acordat poporului ucrainean, este probabil ca mulți alegători Eurovision să ofere scoruri de simpatie pentru Kalush Orchestra, indiferent de cât de bună este prestația lor.

Asta nu înseamnă, bineînțeles, să discreditezi cântecul în cazul unei interpretări sub așteptări: ochii lumii vor fi ațintiți asupra grupului rap și, deși cu siguranță vor primi o primire călduroasă, presiunea este mare.

Melodia a fost scrisă ca un tribut adus mamei liderului Oleh Psiuk, dar a devenit un imn al patriei devastate de război de la invazia rusă.

Unele case de pariuri și unii analiști de date au dat alții drept câștigători, dar cântecul Kalush Orchestra devine rapid un favorit sentimental, potrivit „nationalworld.com”.

România, pregătită de semifinală

WRS, reprezentatul României la Eurovision, a povestit totul despre participarea sa la concursul Eurovision. Acesta susține că este o experiență inedită, dar că nu are cele mai mari așteptări în câștigarea acestui concurs. El dorește nespus de mult ca România să se afle în marea finală din data de 14 mai. 

Cum se votează la Eurovision 2022

„Telespectatorii Eurovision 2022 au putut să voteze în prima semifinală dacă provin din una dintre cele 17 ţări ale căror reprezentanți au urcat pe scenă marţi seară, 10 mai. Cu toate acestea, nu își pot vota propria țară. Acestora li s-a alăturat și publicul din Franţa şi Italia, în procesul de vot. România nu a putut vota în această seară”, potrivit „Click!”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: