Redactia.ro
Home » Monden » Cove a fost lovit de o mașină! Prezentatorul TV a povestit totul: ”Am traversat strada cu ochii în sus”

Cove a fost lovit de o mașină! Prezentatorul TV a povestit totul: ”Am traversat strada cu ochii în sus”

Cove a fost lovit de o mașină! Prezentatorul TV a povestit totul: ”Am traversat strada cu ochii în sus”

Cove a fost lovit de o mașină! Prezentatorul TV a povestit toată întâmplarea în timpul unui interviu, iar fanii au rămas șocați că fosta vedetă de la Pro Tv a trecut prin așa ceva. 

Cove a fost lovit de o mașină! Prezentatorul TV a povestit totul: ”Am traversat strada cu ochii în sus”

Gabriel Coveșeanu, cunoscut drept Cove, este cea mai nouă vedetă de televiziune cooptată în echipa Prima TV. Actorul a acceptat provocarea de a prezenta o emisiune mondenă alături de frumoasa Diana Bart. Din 13 septembrie, de la ora 19.30, Cove si Diana vânează mondenități.

După ce s-a decis să plece din trustul Pro TV, care i-a fost casă foarte mulți ani, acesta este e cale să înceapă o nouă aventură. Într-un interviu acordat recent, fostul coleg de platou al Adelei Popescu făcut declarații uluitoare, printre care și faptul că a fost lovit de o mașină în timp ce traversa strada.

Cove a fost rugat să spună care este prima amintire haioasă care îi vine în minte din perioada copilăriei. Extrem de sincer, celebrul actor a mărturisit că are foarte multe întâmplări amuzante din acea vreme. Dacă pentru el, erau haioase, pentru părinții săi, unele erau dramatice! Coveșeanu și-a amintit de momentul în care a dărâmat mobila din casă, pe care părinții lui abia o cumpăraseră. De asemenea, o altă întâmplare pe care și-o amintește a fost când, copil fiind, a fost lovit de o mașină. Din cauza neatenției, vedeta a traversat strada fără să se asigure, moment în care a fost acroșat de un autoturism.

”Eu am foarte multe amintiri haioase pentru că am făcut tot felul de năzbâtii. Erau haioase pentru mine, dar dramatice pentru părinți. De la momentul în care le-am dărâmat mobila din casa pe care abia o achizionaseră, până la faptul că am traversat strada cu ochii în sus și am fost lovit de o mașină. Mă credeam șmecher și nu a fost așa. Cred că văzusem vreun film cu supereroi”, a declarat Cove.

Motivul pentru care Cove a plecat de la PRO TV

Gabriel Coveșeanu a uimit pe toată lumea când a anunțat că pleacă de la postul de televiziune PRO TV. Vedeta TV a părăsit emisiunea „Vorbește lumea”, fără a da prea multe explicații, în primă fază. Apoi s-a aflat că a plecat la Prima TV. Recent, vedeta a mărturisit că era timpul unei schimbări, așa că nu a stat prea mult pe gânduri în momentul în care i s-a propus colaborarea cu un alt post TV.

„Aveam nevoie de o astfel de schimbare. Cred că schimbările sunt importante și esențiale în viață, cu atât mai mult când sunt schimbări în bine. Cât despre dezamăgiri, nu sunt și nu am fost niciodată dezamăgit de nimic din ce am făcut în viață.”, a declarat Cove pentru Ciao.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: