Redactia.ro
Home » Monden » Cove a spus adevărul despre plecarea din televiziune! Motivele au fost unele de natură personală

Cove a spus adevărul despre plecarea din televiziune! Motivele au fost unele de natură personală

Cove a spus adevărul despre plecarea din televiziune! Motivele au fost unele de natură personală

Cove a decis să plece din televiziune! Decizia prezentatorului a șocat pe toată lumea, iar acum a spus și motivul pentru care s-a hotărât să facă acest pas.

Cove a spus adevărul despre plecarea din televiziune! Motivele au fost unele de natură personală

Cove a decis să nu mai facă parte din echipa de la Pro TV. Prezentatorul a făcut anunțul în timpul emisiunii ”Vorbește lumea” și a semnat un contract cu o altă televiziune. Acum, Cove a dezvăluit și motivul pentru care a decis să ia această hotărâre. Acesta a mărturisit că nu au existat nemulțumiri legate de contract sau colegii, iar motivele au fost unele de natură personală. Se pare că volumul de muncă și timpul pe care emisiune îl ocupa în viața lui au fost lucrurile care l-a nemulțumit.

”Sunt de principiul că schimbările sunt necesare în viață, mai ales în cazul profesiilor vocaționale și uneori, chiar dacă anumite schimbări pot părea neașteptate sau bruște pentru unii, în cazul meu ale au venit mereu la timpul potrivit. Și, cum spunea o mai veche colaboratoare, viața e plină de…surprize- surprize. Nu pot spune că a fost ceva ce m-a nemulțumit, a fost o perioada foarte frumoasă, obositoare,  e drept, pentru că nu este ușor să ai o emisiune în direct, zilnic. Dar singurul motiv de nemulțumire era acela că nu puteam pleca foarte departe în vreo călătorie pentru că doar weekendurile le aveam libere și nu îmi puteam permite o călătorie mai lungă. Mai ales pentru copii a fost greu. Mie îmi place să merg iarna în destinații calde, iar acestea sunt departe și nu îmi puteam permite aceste vacanțe”, declarat Cove, pentru spectacola.ro.

De asemenea, după ce a plecat de la Pro Tv, Cove a semnat un nou contract cu o altă televiziune. În curând, acesta va apărea la Prima Tv, acolo unde va prezentat aproape în fiecare seară o emisiune mondenă alături de Diana Bart. Prezentatorul este foarte încântat de viitoarea colaborare.

”Sunt bucuros să fiu, la debut de toamnă, parte a unei echipe tinere şi entuziaste. Revin cu drag în locul în care m-a simțit atât de bine. M-am bucurat să revăd prieteni vechi, dar şi să îmi fac prieteni noi. Şi cred că voi face, alături de Diana, o echipa de senzaţie. Îi aştept pe bunii mei, cum îmi place să le spun prietenilor mei din faţa micului ecran, de luni până vineri şi duminică seară să povestim despre toate mondenităţile de la noi şi de peste hotare. Vom face să fie o întâlnire dorită şi memorabilă”, a declarat Cove, pentru Paginademedia.ro.

Ce spune Adela Popescu despre plecarea lui Cove

După o pauză de câteva luni, Adela Popescu s-a întors luni, 30 august, în fața telespectatorilor. Vedeta s-a reîntors la Vorbește lumea, dar fanii emisiunii au primit o veste tristă. Cove a anunțat că nu va mai prezrnta show-ul de la Pro tv. Prezentatoarea este foarte fericită că și-a reluat munca, declarând că nu își face griji pentru copiii ei.

”Nu-mi imaginam că ziua asta o să vină atât de repede, dar iată-mă aici servindu-mi cafeaua alături de voi și de colegii mei dragi. Îmi amintesc ca ieri de ultima emisie din ianuarie, atunci am hotărât să mă retrag, a fost o perioadă minunată, am stat alături de copii. Știu că pare un gest inconștient întoarcerea mea atât de devreme aici, trebuie să știți că am un soț care mă iubește foarte mult, o mamaie care a fost alături de noi de când am născut primul bebeluș”, a declarat prezentatoarea în prima ediție din noul sezon al emisunii „Vorbește lumea”.

Ei bine, întoarcea Adelei a venit cu noi surprize pentru public. Vedeta va prezenta noul sezon al emisiunii alături de o nouă echipă. „Faptele mari nu se fac de unul singur, ele se întâmplă atunci când mai mulți oameni se întâmplă”, a mai spus Adela Popescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: