Redactia.ro
Home » Sport » Craiova – CFR Cluj o adevărată finală! Prelungiri și penalty-uri în caz de egalitate!

Craiova – CFR Cluj o adevărată finală! Prelungiri și penalty-uri în caz de egalitate!

Liga I, Universitatea Craiova, CFR Cluj, titlu,

Comitetul Executiv al FRF a decis astăzi ca meciul dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj să se joace după regulile unei adevărate finale.

În acestă seară, dacă meciul dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj se va termina la egalitate atunci vor urma două reprize de prelungiri. Dacă nici atunci niciuna dintre echipe nu câștigă se va trece la executarea loviturilor de departajare. Comitetul Executiv al FRF a fost obligat să ia această decizie, după ce meciul Astra – Universitatea Craiova nu s-a mai putut disputa pentru că giurgiuvenii au avut mai mulți fotbaliști infectați cu coronavirus. Votul a fost în unanimitate pentru această soluție.

„Sperăm ca una dintre echipe să câștige în cele 90 de minute. Să nu fim în situația de a avea prelungiri și lovituri de departajare. Noi, ca și Comitet Executiv, a trebuit să rezolvăm o problema care nu ar fi trebuit să existe. Nu vrea să pornesc alt conflict cu LPF”, a Răzvan Burleanu, președintele FRF.

Oltenii sunt împăcați cu această soluție

Universitatea Craiova așteaptă de aproape 30 de ani un nou titlu.

„Nu mai e ce să comentezi, te supui. CFR are ritm de joc. Cu FCSB și-a făcut antrenament ofensiv dacă adversarii au zis că a fost antrenament defensiv. S-au antrenat bine și mie mi-ar fi convenit niște antrenamente de astea. Dar nu vreau să mă gândesc că pierdem, trebuie să câștigăm chiar după prelungiri și penalty-uri,” a declarat președintele Craiovei, Sorin Cârțu la Digi Sport Special.

”Într-o situație de criză, trebuie să iei decizii de criză. Toate celelalte scenarii ar fi produs riscuri mai mari. Comitetul Executiv a votat acest scenariu în unanimitate”, mai spus Răzvan Burleanu.

Universitatea Craiova și CFR Cluj se joacă în această seară de la ora 20.30.
Astăzi, clujenii au amenințat că nu vor intra pe teren dacă adversarii nu vor aduce rezultatele testelor pentru COVID – 19, așa cum prevede regulamentul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: