Redactia.ro
Home » Monden » CRBL a rupt tăcerea! Motivul incredibil pentru care artistul a refuzat să participe la Survivor All Stars: ”Toată lumea știe joaca”

CRBL a rupt tăcerea! Motivul incredibil pentru care artistul a refuzat să participe la Survivor All Stars: ”Toată lumea știe joaca”

GALERIE FOTO (2)

Survivor All Stars, evenimentul mult așteptat ce urmează să înceapă pe 16 ianuarie, promite să aducă împreună cei mai îndrăgiți concurenți într-o luptă epică în jungla dominicană, având ca miză un premiu tentant de 100.000 de euro. Cu toate acestea, un nume notabil lipsește din competiție: CRBL. Artistul nu va face parte din tribul Faimoșilor și nu va concura în Republica Dominicană, stârnind curiozitatea și speculațiile fanilor.

Survivor All Stars! se anunță a fi o confruntare finală plină de suspans, reunind foști concurenți din tabăra Faimoșilor și a Războinicilor. Cu toate acestea, atenția publicului a fost captată de absența marcantă a lui CRBL, care a fost eliminat anterior din competiție din cauza unor probleme medicale. Însă, într-o declarație ulterioară, artistul a dezvăluit adevărul din spatele deciziei sale de a nu participa la Survivor All Stars!.

De ce lipsește CRBL de la Survivor All Stars

Artistul a subliniat că după accidentul nefericit, a reușit să se recupereze complet și să-și reia activitățile obișnuite. Astfel, el nu mai simte nevoia de a demonstra ceva prin implicarea într-o competiție precum Survivor All Stars!. A spus că se află într-un moment al vieții sale în care a atins o maturitate și o înțelegere a propriei valori, neavând nevoie de validarea printr-un concurs de supraviețuire.

„Nu aveam motiv să mai merg. Am fost a doua oară, cum ar veni. Ce să caut aici când toată lumea știe joaca și merg doar pentru televiziune? Accidentul moto nu are legătură cu asta. M-am refăcut. Trăim în România, cum să se rezolve? Un an va mai dura cel puțin. Circul cu dovada, o reînnoiesc din lună în lună, până începe și se termină procesul. Doar așteptăm să treacă timpul și se va rezolva”, a declarat CRBL, potrivit Cancan.

Ce planuri are CRBL pentru 2024

Artistul a renunțat fără să se gândească la șansa de a câștiga marele premiu pus în joc de Pro Tv din dorința de a se axa mai mult pe partea artistică. Acesta are o mulțime de idei pe care dorește să le pună în practică în 2024, după cum susține chiar el.

„Eu muncesc în fiecare zi. Am început cu 1 ianuarie chiar. Eu folosesc luna asta pentru creație când alții stau la soare, pe snowboard. Am chef de muncă și inspirație.

Trebuie ca tot ce mi-am propus să se împlinească. Am avut un an foarte bun, plin de emisiuni, de muzică, de creație, prieteni noi. Iar 2024, garantat va fi mai bun.

Deocamdată am început transformarea fizică, să reintru în formă. Am fost un chiulangiu în ultima perioadă. Dar au început să scârțâie balamalele. Iar de când am început, totul e bine”, a mai spus artistul pentru sursa menționată anterior.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: