Redactia.ro
Home » Monden » CRBL și soția lui, la un pas de divorț. Întâmplarea care i-a făcut să ia o asemenea decizie

CRBL și soția lui, la un pas de divorț. Întâmplarea care i-a făcut să ia o asemenea decizie

Formează un cuplu de mai bine de zece ani, însă recunoaște că el și soția lui au trecut printr-un moment de cumpănă. CRBL recunoaște că el și soția lui au fost la un pas de divorț. Cum au ajuns acolo?

CRBL și Elena, la un pas de divorț

Cântărețul a povestit că el și soția lui au avut, asemenea oricărui cuplu, destule certuri și că, la un moment dat, s-a pus problema unui divorț. Se întâmpla pe când cei doi erau la începutul relației și nu reușeau să ajungă la înțelegere.

Din fericire, au învățat cum să comunice și să pună neînțelegerile deoparte. „Separați nu am stat niciodată, dar discuții despre divorț am avut, însă spuse la nervi, așa cum se face în orice familie. Asta a fost în primii ani. Acum nu mai este cazul de astfel de discuții”, a spus CRBL pentru Viva.ro.

Au o relație de vis

CRBL recunoaște că acum relația lui cu Elena este una foarte închegată și că nu mai sunt momente în care să se gândească la divorț. „Suntem foarte bine. Nu pot spune că n-am avut și noi momentele noastre de tensiune sau de cumpănă. Suntem oameni, dar, cu ajutorul comunicării, am trecut peste. A trebuit să mă schimb și eu pentru ea, și ea să se schimbe pentru mine.

A trebuit să găsim numitorul comun pentru a merge mai departe. Încă mai descoperim lucruri frumoase unul la altul. Îmi place că nu avem o viață monotonă și că adunăm amintiri în fiecare zi, dar asta ne și agită și ne aduce tensiuni. Este viață, nu? Suntem vinovați amândoi pentru acești 15 ani”, a mai povestit CRBL pentru sursa citată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: