Redactia.ro
Home » Monden » Creatoare de modă celebră, bătută și aruncată la tomberon de iubitul traficant

Creatoare de modă celebră, bătută și aruncată la tomberon de iubitul traficant

GALERIE FOTO (2) Roxana Butnaru batuta si aruncata la tomberon

Roxana Butnaru, considerată în lumea mondenă românească drept una dintre cele mai de succes creatoare de modă, a trecut, în primăvara anului trecut, prin momente de groază. Asta după ce a fost terorizată de fostul ei iubit, care este traficant de droguri.

Roxana Butnaru, terorizată de iubit

Creatoarea de modă, Roxana Butnaru a trecut prin clipe de groază, alături de fostul ei iubit. Este vorba despre Marian Bejan, considerat de procurorii DIICOT drept unul dintre cei mai periculoși traficanți de droguri din România. Bărbatul ar fi bătut-o și chiar ar fi încercat s-o arunce într-un tomberon. Asfel, Roxana a fost nevoită să ceară ajutorul oamenilor legii. A cerut protecția Poliției.

roxana-butnaru.jpg | Click mobile

„Din iunie 2018 până în luna ianuarie 2019, aceasta i-ar fi cerut să plece din locuința sa, însă fostul concubin nu ar fi fost de acord cu despărțirea, astfel că ar fi început să vină zilnic la locul său de muncă și să o amenințe că îi va rupe picioarele și că o va omorî, spunându-i că nu va mai recunoscută la morgă de mama sa, ar fi lovit-o cu pumnii în mai multe zone ale corpului, iar altă dată ar fi prins-o cu mâna de gât și ar fi ridicat-o pe perete, aceasta nemaiputând să respire; totodată, pretinsa victimă a precizat că la data de la data de 31 mai 2019, în jurul orelor 13.00, pretinsul agresor ar fi venit la locul său de muncă și ar fi încercat să o convingă să se împace, atingând-o pe sâni și sărutând-o forțat, pretinsa victimă respingându-l și încercând să se tragă din mâinile sale”,se arată în cererea Roxanei Butnaru, pentru emiterea ordinului de protecție. Aceasta a mai menționat că, la un moment dat, după ce i-a spus lui Bejan că are pe altcineva, ar fi fost „luată pe sus de pretinsul agresor care ar fi încercat să o introducă într-un tomberon, spunându-i că nu va mai avea alt bărbat în afară de el”.

Cine este Marian Bejan

Marian Cristian Bejan este liderul uneia dintre cele mai mari și mai periculoase grupări de traficanți de droguri din țară. Arestat recent într-un dosar instrumentat de DIICOT, Bejan a fost acuzat, pe lângă traficul de stupefiante, și de faptul că ar fi încercat să-și omoare concurența de pe piața stupefiantelor. El este  suspectat că ar fi pus la cale numai puțin de patru asasinate în stil mafiot.

Cum s-au cunoscut cei doi

Începând cu anul 2018, traficantul a trăit o poveste de dragoste cu Roxana Butnaru. Pentru că femeia ar fi vrut să pună capăt legăturii, acesta ar fi încercat s-o determine să se împace cu el. După ce aceasta i-a spus că are pe cineva, Bejan ar fi bătut-o și ar fi încercat s-o arunce într-un tomberon.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: