Redactia.ro
Home » Știri » Crește bilanțul deceselor în urma incendiului de la Matei Balș! Încă un pacient a pierdut lupta cu viața

Crește bilanțul deceselor în urma incendiului de la Matei Balș! Încă un pacient a pierdut lupta cu viața

Crește bilanțul deceselor în urma incendiului de la Institutul Matei Balș. Încă un pacient și-a pierdut viața la mai bine de o săptămână de la tragicul eveniment. 

Crește bilanțul deceselor în urma incendiului de la Matei Balș

Bilanțul incendiului de la Institutul „Matei Balș” din București a crescut la 17 decese, după ce un alt pacient evacuat din Pavilionul 5 al spitalului, în 29 ianuarie, a încetat din viață.

Crește bilanțul deceselor în urma incendiului de la Matei Balș! Ministerul Sănătății a anunțat un nou deces în rândul pacienților care s-au aflat în Pavilionul V al Institutului Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” din București în timpul incendiului din 29 ianuarie 2021.

„Este vorba despre o femeie în vârstă de 80 de ani, transferată după incendiu la Spitalul Militar Central din București. Pacienta a fost diagnosticată cu o formă severă SARS Cov-2 și prezenta multiple afecțiuni asociate. În acest caz, ancheta medico-legală va stabili cauzele decesului”, au transmis autoritățile.

Tot în cursul zilei de marți, Ministerul Sănătății a transmis că o altă persoană ce fusese internată la Matei Balș a decedat. Potrivit unei informări transmise de ministerul Sănătății, este vorba despre o pacientă în vârstă de 81 de ani, care s-a aflat în Pavilionul V al Institutului Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” din București, în timpul incendiului din 29 ianuarie 2021.

„Ministerul Sănătății a fost informat, marți dimineață, despre un deces în rândul pacienților care s-au aflat în Pavilionul V al Institutului Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” din București în timpul incendiului din 29 ianuarie 2021. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 81 de ani, transferat după incendiu în Spitalul de Boli Infecțioase și Tropicale „Victor Babeș”. Pacientul a fost diagnosticat cu o formă severă SARS Cov-2 și prezenta multiple afecțiuni asociate. În acest caz, ancheta medico-legală va stabili cauzele decesului”, a transmis ministerul, în urmă cu puţin timp.

Starea de sănătate a pacienţilor afectaţi şi transferaţi la alte spitale

Crește bilanțul deceselor în urma incendiului de la Matei Balș! Într-un comunicat transmise de Ministerul Sănătății, autoritățile au spus și care este starea de sănătate a pancieților afectați și transferați la alte spitale, în urma incendiului devastator de la Institutul Matei Balș.

„Starea de sănătate a pacienţilor afectaţi de incendiul care a avut loc la Institutul Naţional de Boli Infecţioase „Matei Balş” din Bucureşti şi care au fost transferaţi în alte unităţi sanitare:

  • Spitalul Clinic de Urgenţă „Sf. Ioan” din Bucureşti: 6 pacienţi în stare stabilă.
  • Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti: 2 pacienţi. 1 pacient în stare stabilă (ATI), 1 pacient va fi externat astăzi, 6 februarie 2021.
  • Spitalul Universitar de Urgenţă „Elias” din Bucureşti: 1 pacient în stare stabilă.
  • Spitalul de Boli Infecţioase şi Tropicale „Victor Babeş”din Bucureşti: 5 pacienţi. 1 pacient în stare gravă (ATI), 4 pacienţi în stare stabilă.
  • Spitalul Clinic de Urgenţă „Sf. Pantelimon” din Bucureşti: 3 pacienţi. 2 pacienţi în stare stabilă. 1 pacient în stare stabilă, staţionară (ATI).
  • Spitalul Militar Central din Bucureşti: 2 pacienţi în secţia ATI, în stare staţionară gravă, intubaţi/ventilaţi.
  • Spitalul Clinic Nr. 1 CF „Witting” din Bucureşti: 2 pacienţi, în stare stabilă.
  • Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din Bucureşti: 3 pacienti stare stabilă.
  • Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca din Bucureşti: 2 pacienţi. 1 pacient în stare stabilă. 1 pacient intubat, în stare staţionară, stabilă.
  • Spitalul Monza din Bucureşti: 3 pacienţi stare stabilă”, arată un comunicat de presă al Ministerului Sănătăţii.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: