Redactia.ro
Home » Știri » Crima din Caracal. Probele ADN confirmă faptul că rămășițele umane găsită în butoi sunt ale Alexandrei

Crima din Caracal. Probele ADN confirmă faptul că rămășițele umane găsită în butoi sunt ale Alexandrei

GALERIE FOTO (2) Crima din Caracal. Probele ADN confirmă faptul că rămășițele umane găsită în butoi sunt ale Alexandrei

Tragedia din Caracal. Probele ADN confirmă faptul că rămășițele umane găsită în butoi sunt ale Alexandrei.

Jurnalistul Marius Tucă precizează că probele ADN recoltate din butoiul cu rămășițe umane de pe proprietatea lui Gheorghe Dincă, sunt ale Alexandrei.

Tragedia din Caracal. Probele ADN confirmă faptul că rămășițele umane găsită în butoi sunt ale Alexandrei

Jurnalistul Marius Tucă oferă o informație exclusivă din ancheta privind crima de la Caracal. Și anume faptul că probele ADN recoltate din butoiul cu rămășițe umane din curtea lui Gheorghe Dincă, corespund 99,99% Alexandrei Măceșanu.

Stenogramele pur și simplu revoltă până la Dumnezeu. Arată foarte clar că nu este vorba despre un criminal în serie, ci despre criminali în serie.

Toţi cei care au reprezentat statul român, toţi funcţionarii, de la cei care au răspuns la aceste telefoane şi au acţionat pe teren, se califică foarte bine. Și sunt cuprinşi de această expresie pe care am auzit-o în ultimele zile: <>.

Ancheta de până acum a fost apă de ploaie. Cred că abia de aici înainte trebuie să aibă loc o anchetă în care să fie traşi la răspundere toţi cei care au încălcat legea.

De la neglijenţă în serviciu, este vorba despre neglijenţă criminală în serviciu, până la cei care au fost de-a dreptul complici cu Gheorghe Dincă.

E ceasul al 12- lea pentru România, ceasul în care pentru ultima dată putem spune <<lasă că lucrurile merg şi aşa>>. Cred că e la preşedinte, premier, până la ultimul plutonier dintr-o comună uitată de lume trebuie să schimbe atitudinea faţă de cetăţeanul român”.

Probele ADN sunt 99,99% ale Alexandrei

Jurnalistul susține că datele preliminare arată că probele ADN sunt 99,99% ale Alexandrei Măceșeanu.

“Din surse oficale anchetei, am informaţia că au fost luate probe preliminarii ADN din butoiul în care au fost găsite cenuşa. Bijuteriile şi fragmente de oase, iar acestea corespund, din păcate, Alexandrei Măceşanu în proporţie de 99,99%.

De asemenea, au fost luate probe ADN de la părinţii Alexandrei şi probele prelevate corespund cu probele ADN identificate la faţa locului.

Sigur ca poate exista o contraexpertiză. Aceste rezultate vor fi făcute publice mâine, miercurii, 31 iulie”, declară Marius Tucă.

Citeste si:Cine este noul ministru de la Interne şi ce vrea să facă după tragedia de la Caracal

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: