Redactia.ro
Home » Știri » Crima din Piața Constituției. O persoană a fost reținută, iar alte trei persoane au fost arestate

Crima din Piața Constituției. O persoană a fost reținută, iar alte trei persoane au fost arestate

Crima din Piața Constituției. O persoană a fost reținută, iar alte trei persoane au fost arestate

Crima din Piața Constituției. Poliția Capitalei a anunțat joi, că încă patru persoane au fost prinse în cazul crimei din Piața Consitituței. Trei dintre persoane au fost plasate în arest preventiv. În total se află în spatele gratiilor, 11 persoane.

Crima din Piața Constituției. O persoană a fost reținută, iar alte trei persoane au fost arestate

Autoritățile din București au anunțșat că în ziua de joi, au fost întreprinse percheziții domiciliare, în urma cărora au fost aduse la audieri trei persoane. Parchetul de pe lângă Tribunalul București a hotărât să le aresteze pe cele trei persoane pentru o perioadă de 24 de ore, pentru omor, încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Poliția din București au arestat încă șapte persoane, iar în total în spatele gratiilor sunt 11 persoane. Polițiștii au efectuat în data de 4 octombrie 21 de percheziții domiciliare în București în dosarul Piața Constituției.

Filmului atacului din Piața Constituției. De unde a pornit conflictul

Întreg conflictul a pornit în ziua de 28 septembrie, când liderul, Alex Barbaro, l-a sunat de mai multe ori pe Facebook pe Ionuț Mitrea. Barbaro i-a reproșat o pretinsă legătură cu iubita lui, spunându-i lui Mitrea să se întâlnească pentru a rezolva situația.

Cei doi și-au dat întâlnire pe 29 septembrie, la ora 22.00 în Piața Constituției. Se pare însă, că cei doi nu au venit singuri. Barbaro a venit cu 40 de oameni și 10 mașini, iar Mitrea a venit cu 20 de ajutoare și 5 mașini. Toți fiind înarmați cu săbii, cuțite și bâte.

O persoană a murit

Nu au apucat să discute mult, deoarece toată situația a degenerat și s-a ajuns la bătaie. Bătaia a fost filmată de camerele de supraveghere de pe clădirea parchetului General. În urma conflictului, un bârbat de 50 de ani, a fost bătut de 8 membrii ai grupării rivale și a murit în urma loviturilor primite.

Conform autorităților, victima ar fi scos o bâtă din mașină, moment în care a fost atacat fizic de câtre mai multe persoane. Acesta a primit mai mulle lovituri în zona capului, a spatelui și a membrelor cu bâte, pumni și picioare. În urma acestei tragedii, judecătorul a emis mandate pentru toți ceo 6 interlopi reținuți de catre Parchetul. Capitalei și Serviciul. Omoruri din. Poliția. Capitalei. Liderul grupării din Tei, Alec Barbaro, nu a fost prins nici până la ora actuală.

Citeste si:Viorel Cataramă cumpără Dinamo? Ce condiție a pus omul de afaceri

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: