Redactia.ro
Home » Știri » Crimă oribilă în Galați. A plătit doi bărbați să-i omoare soțul

Crimă oribilă în Galați. A plătit doi bărbați să-i omoare soțul

GALERIE FOTO (4)

Crimă oribilă în Galați. A plătit doi bărbați să-i omoare soțul . Fiecare bărbat a primit câte 2500 de lei pentru a o scăpa pe româncă de soțul italian.

Crima a avut loc acum două zile. Se pare că femeia a plecat de acasă în timp ce soțul ei dormea și s-a întâlnit cu cei doi atacatori. Când treaba a fost gata, femeia din Galați a revenit în căminul conjugal ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. A sunat la poliție și a spus că și-a găsit soțul într-o stare grevă. Cel mai probabil din cauza unui accident casnic.

Însă, anchetatorii au descoperit un secret cutremurător. Femeia căuta de ceva timp pe cineva care să-i omoare soțul. Căsătorită cu un italian, aceasta s-a săturat de bătăile pe care le încasa când acesta se îmbăta. Așadar, femeia a declarat la audieri că scopul planului său nu a fost să-și omoare soțul, ci să-i dea o lecție.

Crimă oribilă în Galați. A plătit doi bărbați să-i omoare soțul 

Aceasta a fost și versiunea celor doi asasini. Femeia i-a plătit cu 2500 de lei. Banii au fost găsiți în caselor acestora. Mai mulți vecini au declarat că femeia minte. Aceștia au susținut că au auzit-o când a spus de multe ori că este în căutarea unor oameni pe care s-i plătească pentru crimă.

Liliana Istrate, procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați: “I-au aplicat lovituri, provocându-i o leziune traumatică care practic i-a perforat craniul.”

Dacă se va dovedi că cei trei au vrut să-l omoare pe bărbat, toți riscă închisoare pe viață.

Citește și: Microbuz cu români, spulberat de un camion în Spania: 9 victime

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: