Redactia.ro
Home » Știri » Criminala cu chip angelic, reținută de polițiștii. Ea și-a ucis prietena, apoi i-a pus corpul neînsuflețit într-o valiză și l-a lăsat într-un parc din Mangalia

Criminala cu chip angelic, reținută de polițiștii. Ea și-a ucis prietena, apoi i-a pus corpul neînsuflețit într-o valiză și l-a lăsat într-un parc din Mangalia

GALERIE FOTO (2)

Tânăra de 18 ani, acuzată că și-a omorât prietena în urma unei crize de furie, a fost prezentată în fața procurorilor de către polițiști. Aceasta a mărturisit totul!

Criminala cu chip angelic, reținută de polițiști

Pe măsură ce investigația avansează, ies la lumină detalii înfiorătoare despre crima din Mangalia, unde o tânără de 18 ani a fost găsită moartă, lăsată cu cruzime sub o bancă. Atât victima, cât și cea mai bună prietenă a ei au 18 ani. Prietena a mărturisit că a omorât-o în mod brutal, lovind-o fără compasiune, apoi tăindu-i gâtul cu un cuțit. Ambele tinere provin din județul Vaslui și lucrau ca cameriste la un hotel din stațiunea Saturn.

Sâmbătă seara, s-a iscat o ceartă între ele în camera de hotel în care erau cazate. Agresoarea i-a reproșat prietenei sale că îl înșală pe iubitul său și că este obosită să îi acopere minciunile. De la conflict la crimă nu a mai fost decât un pas: tânăra de 18 ani a atacat-o pe prietena sa cu lovituri, apoi a luat un cuțit și a ucis-o.

Ea e Alina, fata ucisă de cea mai bună prietenă a ei

Duminică, în jurul orei 4:00 dimineața, a hotărât să se debaraseze de corpul neînsuflețit al prietenei sale, le-a dezvăluit ulterior polițiștilor. A înghesuit-o pur și simplu într-un troler, a apelat la un taxi și s-a îndreptat către Parcul Tosca din Mangalia. Întreaga secvență, inclusiv traseul taxiului, a fost înregistrată de camerele de supraveghere din Mangalia. Aceleași camere, gestionate de Primăria Mangalia, au captat la ora 4:30 momentul în care taxiul s-a oprit în fața parcului și șoferul de taxi, serviabil, a ajutat-o pe tânără să scoată trolerul cu corpul din portbagaj. Bărbatul a plecat fără să își dea seama că din bagaj se scurge sânge, sânge care a fost identificat ulterior de experții criminaliști în parcare.

Criminala surprinsă în timp ce ducea valiza în parcul din Mangalia

Imaginile capturate de camerele Primăriei Mangalia surprind și momentul în care tânăra suspectată de teribila crimă își trage trolerul spre bancă. Chiar dacă avea pe cap o glugă trasă peste față, polițiștii au dedus imediat, observându-i mersul, că este o femeie. După ce a lăsat corpul prietenei în parc, sub o bancă, tânăra a plecat pe jos, în căutarea unui loc unde să se debaraseze de troler și de cuțit, elemente de probă recuperate ulterior de polițiștii cu ajutorul suspectei.

La ora 5.30, un pescar a traversat parcul pentru a merge la pescuit pe dig. „Am crezut inițial că e un câine. Apoi m-am apropiat, am încercat să o trezesc, gândindu-mă că poate a băut prea mult. Nu se mișca. Am intrat în panică, am strigat la cei din parcare după ajutor. Am fost copleșit de emoții, am început să plâng. Era încolăcită și fața ei era de nerecunoscut”, a relatat pescarul, încă în stare de șoc.

În timp ce polițiștii s-au mobilizat, fata care și-a ucis prietena într-un acces de furie a revenit în camera plină de sânge. A curățat totul, apoi a plecat la serviciu la hotelul unde era angajată, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Acolo a găsit-o poliția. Și-a mărturisit fapta, a exprimat regret și a explicat că se săturase de minciunile prietenei ei, în care era forțată să fie complice.

Tânăra a fost escortată duminică seara la audieri, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța, unde urmează să i se elibereze un mandat de reținere. În fața presei, nu a rostit niciun cuvânt, intrând în clădire cu capul plecat.

Criminala nu a vrut să-și justifice fapta în fața jurnaliștilor
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: